1 |
Use of Cherry Laurel fruit powder (Laurocerasus officinalis Roemer) in broiler chicken nutrition: Influence on performance
KOP BOZBAY CANAN, BARASOĞLU ESMA, YİGİT GAMZE, TURAN EMRE (03.10.2022 - 05.10.2022) , Yayın Yeri: VI.International Congresson Domestic Animal Breeding, Genetics and Husbandry ,15.11.2022
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
2 |
Effect of Lyophilized Black Mulberry (Morus nigra L.) Water Extract on Oxidation Stability of Beef Patties
TURAN EMRE,ŞİMŞEK ATİLLA,GENÇCELEP HÜSEYİN,ÇAKIR CÜNEYT (15.05.2017 - 17.05.2017) , Yayın Yeri: International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies ,15.05.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
3 |
FARKLI EKSTRAKSİYON KOŞULLARININ TÜRK FINDIK ÇEŞİTLERİNİN TOPLAM FENOLİK MADDE MİKTARI VE ANTİOKSİDAN AKTİVİTELERİ ÜZERİNE ETKİSİ
ŞİMŞEK ATİLLA,TURAN EMRE,KELEŞ MUHAMMET,KESLER ZÜMRÜT (26.10.2017 - 28.10.2017) , Yayın Yeri: Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress ,26.10.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
4 |
Utilization of bentonite and activated carbon adsorbents to reduce aflatoxin content of hazelnut milk.
ÇAKIR CÜNEYT, TURAN EMRE, ŞİMŞEK ATİLLA (10.05.2022 - 13.05.2022) , Yayın Yeri: 1st International Conference on Engineering and Applied Natural Sciences (ICAENS-2022) ,13.05.2022
Uluslararası
Özet bildiri
|
5 |
The effect of the green coffee extract on the shelf-life of hazelnut paste.
ŞİMŞEK ATİLLA, TURAN EMRE, ÇİÇEK BURÇİN (10.05.2022 - 13.05.2022) , Yayın Yeri: 1st International Conference on Engineering and Applied Natural Sciences (ICAENS-2022) ,13.05.2022
Uluslararası
Özet bildiri
|
6 |
Physical, Chemical and Sensory Properties of Hazelnut Milk Enriched with Vitamin C
Çelik Sakine Kübra,TURAN EMRE,ŞİMŞEK ATİLLA (19.09.2019 - 21.09.2019) , Yayın Yeri: 3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies ,25.10.2019
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
7 |
MACRO, TRACE AND TOXIC ELEMENTS OF 4 DIFFERENT EDIBLE WILD PLANTS FROM KARADENIZ REGION
ŞİMŞEK ATİLLA,ŞİMŞEK AYLİN,DEMİRKOL MELİKE,TURAN EMRE (10.05.2017 - 12.05.2017) , Yayın Yeri: I. Intenational Congress on Medicinal and Aromatic Plants ,10.05.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
8 |
Effect of Different Aging Periods on Antioxidant and Antimicrobial Activities of BlackGarlic Produced from Kastamonu Garlic
ŞİMŞEK ATİLLA,TURAN EMRE,ÇAKIR CÜNEYT (26.04.2018 - 29.04.2018) , Yayın Yeri: INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE ,29.04.2018
Uluslararası
Özet bildiri
|
9 |
Effects of Black Garlic Usage on Various Quality Characteristics of Pastırma CemenPaste
TURAN EMRE,ŞİMŞEK ATİLLA (26.04.2018 - 29.04.2018) , Yayın Yeri: INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE ,29.04.2018
Uluslararası
Özet bildiri
|
10 |
The Effect of Different Roasting Processes on the Total Phenolic Substance and Phenolic Profile of the Palaz Hazelnut
ŞİMŞEK ATİLLA,TURAN EMRE,ÇAKIR CÜNEYT (27.06.2018 - 29.06.2018) , Yayın Yeri: 1. INTERNATIONAL TECHNOLOGICAL SCIENCES AND DESIGN SYMPOSIUM ,29.06.2018
Uluslararası
Özet bildiri
|
11 |
The Optimization of Thermal Changes in Chemical Components During Hazelnut Roasting
ŞİMŞEK ATİLLA,TURAN EMRE (27.06.2017 - 29.06.2018) , Yayın Yeri: 1. INTERNATIONAL TECHNOLOGICAL SCIENCES AND DESIGN SYMPOSIUM ,29.06.2018
Uluslararası
Özet bildiri
|
12 |
Pastırmanın Renk Kalitesi Üzerine Kırmızı Lahana Liyofilize Su Ekstraktlı Çemenlerin Etkisi
AKSU MUHAMMET İRFAN,ŞAT İHSAN GÜNGÖR,ÖZ FATİH,GÜRSES MUSTAFA,ERDEMİR EBRU,TURAN EMRE (05.10.2016 - 07.10.2016) , Yayın Yeri: Türkiye 12. Gıda Kongresi ,05.10.2016
Ulusal
Özet bildiri
|
13 |
Pastırmanın Lipid ve Protein Oksidasyonu Üzerine Kırmızı Lahana Liyofilize Su Ekstraktlı Çemenlerin Etkisi
AKSU MUHAMMET İRFAN,ŞAT İHSAN GÜNGÖR,ÖZ FATİH,GÜRSES MUSTAFA,ERDEMİR EBRU,TURAN EMRE (05.10.2016 - 07.02.2016) , Yayın Yeri: Türkiye 12. Gıda Kongresi ,05.10.2016
Ulusal
Özet bildiri
|
14 |
Pastırma Çemeni Kalitesi Üzerine Kırmızı Lahana Liyofilize Su Ekstraktının Etkisi
AKSU MUHAMMET İRFAN,ŞAT İHSAN GÜNGÖR,ÖZ FATİH,GÜRSES MUSTAFA,ERDEMİR EBRU,TURAN EMRE (05.10.2016 - 07.10.2016) , Yayın Yeri: Türkiye 12. Gıda Kongresi ,05.10.2016
Ulusal
Özet bildiri
|
15 |
Some Properties Of The Lyophilized Black Mulberry (Morus Nigra L.) Water Extract
TURAN EMRE,ŞİMŞEK ATİLLA,GENÇCELEP HÜSEYİN (15.05.2017 - 17.05.2017) , Yayın Yeri: International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies ,15.05.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
16 |
KIRŞEHİR-KAMAN BÖLGESİN’DEN ELDE EDİLEN BAZI ÜSTÜN ÖZELLİKLİ CEVİZ GENOTİPLERİN TOPLAM FENOLİK MADDE İÇERİKLERİ VE ANTİOKSİDAN AKTİVİTELERİ
TURAN EMRE,AYGÜN AHMET,ŞİMŞEK ATİLLA (26.10.2017 - 28.10.2017) , Yayın Yeri: Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress ,26.10.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
17 |
Sığır Köftelerinin Kimyasal Kompozisyonu ve Duyusal Kalitesi Üzerine Liyofilize Karadut (Morus nigra L.) Su Ekstraktının Etkisi
TURAN EMRE,ŞİMŞEK ATİLLA (21.09.2017 - 23.09.2017) , Yayın Yeri: II. International Conference on Advanced Engineering Technologies ,21.09.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
18 |
Effect of Lyophilized Black Mulberry (Morus nigra L.) Water Extract on Microbial Quality of Vacuum-Packed Beef Patties
TURAN EMRE,ŞİMŞEK ATİLLA,GENÇCELEP HÜSEYİN (21.09.2017 - 23.09.2017) , Yayın Yeri: II. International Conference on Advanced Engineering Technologies ,21.09.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
19 |
SIĞIR KÖFTELERİNİN RENK STABİLİTESİ ÜZERİNE LİYOFİLİZE KARADUT (Morus nigra L.) SU EKSTRAKTININ ETKİSİ
TURAN EMRE,ŞİMŞEK ATİLLA,GENÇCELEP HÜSEYİN (26.10.2017 - 28.10.2017) , Yayın Yeri: Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress ,26.10.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
20 |
EFFECT OF LYOPHİLİZED BLACK MULBERRY (Morus nigra L.) WATER EXTRACT ON MİCROBİAL QUALİTY OF BEEF PATTİES
TURAN EMRE,ŞİMŞEK ATİLLA,GENÇCELEP HÜSEYİN,ÇAKIR CÜNEYT (26.10.2017 - 28.10.2017) , Yayın Yeri: Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress ,26.10.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
21 |
Microbiological Quality of Pastirma Covered with Cemen Paste Added to Lyophilized Water Extract of Red Cabbage
AKSU MUHAMMET İRFAN,ŞAT İHSAN GÜNGÖR,GÜRSES MUSTAFA,ÖZ FATİH,ERDEMİR EBRU,TURAN EMRE (22.09.2016 - 24.09.2016) , Yayın Yeri: 1st Black Sea Association of Food science and Technology Congress ,22.09.2016
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
22 |
Farklı pH lı Pastırma Çemenlerinin Renk Özellikleri Üzerine Kırmızı Lahana Liyofilize Su Ekstraktının Etkisi
AKSU MUHAMMET İRFAN,ŞAT İHSAN GÜNGÖR,TURAN EMRE (21.04.2016 - 23.04.2016) , Yayın Yeri: 1st International Tourism and Microbial Food Safety Congress ,21.04.2016
Uluslararası
Sözlü Bildiri
|
23 |
Some Quality Characteristics of the Lyophilized Red Cabbage Brassica oleracea var capitata f rubra Water Extract
AKSU MUHAMMET İRFAN,ŞAT İHSAN GÜNGÖR,ERDEMİR EBRU,TURAN EMRE (01.10.2015 - 04.10.2015) , Yayın Yeri: The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus ,01.10.2015
Uluslararası
Poster
|
24 |
Some Properties of the Lyophilized Raspberry Rubus ideus Water Extract
AKSU MUHAMMET İRFAN,ŞAT İHSAN GÜNGÖR,ERDEMİR EBRU,TURAN EMRE (01.10.2015 - 04.10.2015) , Yayın Yeri: The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus ,01.10.2015
Uluslararası
Poster
|
25 |
Kırmızı Pancar Beta vulgaris spp vulgaris var conditiva Liyofilize Su Ekstraktlarının Bazı Kalite Özellikleri
AKSU MUHAMMET İRFAN,ŞAT İHSAN GÜNGÖR,ERDEMİR EBRU,TURAN EMRE (13.05.2015 - 15.05.2015) , Yayın Yeri: Pamukkale Gıda Sempozyumu III “Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar” ,13.05.2015
Ulusal
Poster
|