DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ MEHMET KABACIK
ORDU ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/ (Araştırmacı ID : 16494) - (ORCID : 0000-0002-3772-2950) mehmetkabacik@odu.edu.tr

Eğitim Bilimleri Temel Alanı Eğitim Bilimleri

KİTAPLAR

  • 1. Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar I
    Antik Çağda Doğu Karadeniz Mutfağı
    2022 Bilimsel Kitap
  • 2. Gastronomi Rehberliği
    Doğu Anadolu Bölgesi
    2022 Bilimsel Kitap
  • 3. HALK BİLİMİ BAĞLAMINDA TÜRKİYE'DE KÜLTÜREL TURİZM
    YEME İÇME KÜLTÜRÜNÜN TURİZMDEKİ YERİ
    2021 Bilimsel Kitap
  • 4. HALKBİLİMİ BAĞLAMINDA TÜRKİYE'DE YEME İÇME KÜLTÜRÜ
    Mutfak Kültürünün Oluşumunda Coğrafyanın Etkisi
    2021 Bilimsel Kitap
  • 5. ENDÜSTRİYEL MUTFAKLAR KAVRAMLAR-UYGULAMALAR
    Mutfağın Bölümleri ve Çalışma Alanları
    2021 Bilimsel Kitap
  • 6. Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism
    Health Tourism Practices in Turkey
    2021 Bilimsel Kitap
  • 7. Sosyal Bilimlerde Güncel Akademik Çalışmalar
    Ordu İlinin Kültürel Kaynaklara Dayalı Turizm Potansiyelinin Değerlendirilmesi
    2018 Bilimsel Kitap
  • 8. Sosyal Bilimlerde Güncel Akademik Çalışmalar
    Yöre Halkının Kabadüz İlçesinde Kırsal Turizme İlişkin Görüşleri
    2018 Bilimsel Kitap
  • 9. Yöresel Mutfaklar
    Karadeniz Bölgesi Mutfağı
    2016 Ders Kitabı

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ