DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ MEHMET KABACIK
ORDU ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/ (Araştırmacı ID : 16494) - (ORCID : 0000-0002-3772-2950) mehmetkabacik@odu.edu.tr

Eğitim Bilimleri Temel Alanı Eğitim Bilimleri

Dönem Ders Adı Dili Saat
2021-2022 Öğretmenlik Uygulaması Türkçe 2
2021-2022 Akademik ve Mesleki Oryantasyon Türkçe 2
2021-2022 Mutfak Planlama Türkçe 3
2021-2022 Türk Mutfak Kültürü Türkçe 3
2019-2020 ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI Türkçe 1
2018-2019 ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI Türkçe 2
Dönem Ders Adı Dili Saat
2019-2020 PİŞİRME YÖNTEMLERİ Türkçe 4
2019-2020 BESLENME İLKELERİ Türkçe 4
2019-2020 OSMANLI MUTFAĞI Türkçe 4
2019-2020 YİYECEK İÇECEK SERVİSİ 1 Türkçe 2
2019-2020 MESLEKİ YABANCI DİL Türkçe 2
2018-2019 HİJYEN VE SANİTASYON Türkçe 3
2018-2019 YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ Türkçe 2
2018-2019 OSMANLI MUTFAĞI Türkçe 4
2018-2019 BESLENME İLKELERİ Türkçe 4
2018-2019 PİŞİRME YÖNTEMLERİ Türkçe 4
2017-2018 OSMANLI MUTFAĞI Türkçe 4
2017-2018 DÜNYA MUTFAKLARI Türkçe 4
2017-2018 GIDA GÜVENLİĞİ Türkçe 2
2017-2018 YİYECEK İÇECEK SERVİSİ Türkçe 3
2017-2018 PİŞİRME YÖNTEMLERİ Türkçe 4
2017-2018 BESLENME İLKELERİ Türkçe 4
2016-2017 Dünya Mutfakları Türkçe 4
2016-2017 Yiyecek ve İçecek Servisi Türkçe 3
2016-2017 Beslenme İlkeleri Türkçe 4
2016-2017 Hijyen ve Sanitasyon Türkçe 3
2016-2017 Pişirme Yöntemleri Türkçe 4
2013-2014 Yiyecek içecek yönetimi Türkçe 2
2013-2014 Türk mutfağı Türkçe 3
2013-2014 Mutfak planlama Türkçe 2
2013-2014 Menü planlama Türkçe 2
2013-2014 Yiyecek içecek servisi Türkçe 3
2013-2014 Dünya mutfakları Türkçe 1
2012-2013 İş organizasyonu Türkçe 2
2012-2013 Yiyecek içecek yönetimi Türkçe 2
2012-2013 Türk mutfağı Türkçe 2
2012-2013 Menü planlama Türkçe 2
2012-2013 Mutfak planlama Türkçe 2
2012-2013 İş güvenliği ve işçi sağlığı Türkçe 2
2012-2013 Mesleki yabancı dil Türkçe 3
2012-2013 Barda ön hazırlık Türkçe 2
2012-2013 Endüstriyel yiyecek üretimi Türkçe 2
2012-2013 Gıda ve personel hijyeni Türkçe 2
2012-2013 Yiyecek içecek servisi Türkçe 1

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ