HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
PROFESÖR HATİCE BİLİR EKBİÇ
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/BAHÇE BİTKİLERİ BÖLÜMÜ/BAĞ YETİŞTİRME VE ISLAHI ANABİLİM DALI/
(Araştırmacı ID :
21029
) - (ORCID :
0000-0002-2758-6713
)
hbilir@odu.edu.tr
Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı
Bahçe Bitkileri Yetiştirme ve Islahı
Yüksek Lisans
Yıl
Hazırlayan Ad Soyad
Tez Adı
Tez Durumu
2024
SÜMEYRA AKDEN
Farklı bor dozlarının kokulu üzümün (Vitis labrusca L.) tuzluluğa olan dayanımı üzerine etkilerinin in vitro koşullarda belirlenmesi
Tamamlandı
2023
MERT İLHAN
5 BB ve 1103 P Amerikan asma anaçlarının kuraklık stresine toleransının in vivo PEG uygulaması ile belirlenmesi
Tamamlandı
2022
DEMET AKIN
Kokulu üzümün (Vitis labrusca L.) kuraklık stresine toleransının in vitro' da sorbitol kullanılarak belirlenmesi
Tamamlandı
2022
ULAŞ YORULMAZ
41 B ve 1103 P Amerikan Asma Anaçlarının Tuzluluğa Olan Dayanımları Üzerine Yapraktan Salisilik asit Uygulamasının Etkisi
Devam Ediyor
2020
İNCİ GEÇENE
Kokulu üzümün (Vitis labrusca L.) kuraklık stresine toleransının peg uygulamasıyla ın vitro koşullarda belirlenmesi
Tamamlandı
2019
ŞİFANUR AKBULUT
Farklı köklendirme ortamlarının 41b Amerikan asmaanacının tuzluluğa olan dayanımı üzerine etkisi
Tamamlandı
2018
GÜL YILMAZ
Kokulu üzümün (vitis labrusca l.) tek boğumlu mikro çelik kültürü ile ın vıtro çoğaltımı
Tamamlandı
2018
EMRE YAMAN
Farklı yetiştirme ortamlarının 5 BB Amerikan asma anacının fidan kalitesi ve randımanı üzerine etkisi
Tamamlandı
2016
HASAN UYAR
Hamburg misketi (V. vinifera L.) ve Isabella (V. labrusca) üzüm çeşitlerinin tuz stresine toleranslarının belirlenmesi
Tamamlandı
2016
NURŞEN YENİLMEZ
Farklı salisilik asit dozlarının bazı Amerikan asma anaçlarının tuzluluğa olan dayanımı üzerine etkisi
Tamamlandı
2016
NİHAN GÖKDEMİR
Isabella (V. labrusca L.) üzüm çeşidinde farklı dozdaki bor uygulamasının verim, kalite ve yaprak besin maddesi içeriği üzerine etkisi
Tamamlandı
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×