HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
PROFESÖR HATİCE BİLİR EKBİÇ
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/BAHÇE BİTKİLERİ BÖLÜMÜ/BAĞ YETİŞTİRME VE ISLAHI ANABİLİM DALI/
(Araştırmacı ID :
21029
) - (ORCID :
0000-0002-2758-6713
)
hbilir@odu.edu.tr
Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı
Bahçe Bitkileri Yetiştirme ve Islahı
1
Farklı Köklendirme Ortamlarının 41 B Amerikan Asma Anacının Tuzluluğa Olan Dayanımı Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
2
Farklı Yetiştirme Ortamlarının 5 BB Amerikan Asma Anacının Fidan Kalitesi ve Randımanı Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
3
41 B ve 1103 P Amerikan Asma Anaçlarının Tuzluluğa Olan Dayanımları Üzerine Yapraktan Salisilik asit Uygulamasının Etkisi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
4
Farklı Bor Dozlarının Kokulu Üzümün (Vitis labrusca L.) Tuzluluğa Olan Dayanımı Üzerine Etkilerinin In vitro Koşullarda Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
5
Bazı Sofralık üzüm çeşitlerinin örtü altında KKTC Ekolojik Koşullarına Adaptasyonları
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Diğer (Uluslararası)
Tamamlandı
6
Pozantı Koşullarında Yetiştirilen Bazı Şaraplık Üzüm Çeşitlerinin Fenolojileri ile En Uygun Derim Zamanının ve Şaraplık Değerlerinin Belirlenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
TÜBİTAK PROJESİ
Tamamlandı
7
Plastik Örtü, Farklı Su Düzeyi ve Malçlamanın Bazı Üzüm Çeşitlerinin Erkencilik ve Kalite Özellikleri Üzerinde Etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
TÜBİTAK PROJESİ
Tamamlandı
8
KOKULU KARA ÜZÜM TİPİNİN (BALIKÇI SİYAHI) TEK BOĞUMLU MİKRO ÇELİK KÜLTÜRÜ İLE IN VITRO ÇOĞALTIMI
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
9
Bazı Sofralık Üzüm Çeşitlerinin Açıkta KKTC Ekolojik Koşullarına Adaptasyonları
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Diğer (Uluslararası)
Tamamlandı
10
Bazı Şaraplık Üzüm Çeşitlerinin KKTC Ekolojik Koşullarına Adaptasyonları
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Diğer (Uluslararası)
Tamamlandı
11
Bazı Amerikan Asma Anaçlarının KKTC Ekolojik Koşullarına Adaptasyonu
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Diğer (Uluslararası)
Tamamlandı
12
Hamburg Misketi V vinifera L ve Isabella V labrusca L Üzüm Çeşitlerinin Tuz Stresine Toleranslarının Belirlenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
13
Isabella V Labrusca L üzüm çeşidinde farklı dozdaki bor uygulamasının verim kalite ve yaprak besin maddesi içeriği üzerine etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
14
Farklı Salisilik Asit Dozlarının Bazı Amerikan Asma Anaçlarının Tuzluluğa olan Dayanımı Üzerine Etkileri
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
15
Isabella Üzüm Çeşidinin In vitro Sürgün Ucu Kültürü ile Çoğaltılması
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
16
Biyoteknolojik Yöntemlerle Üretilen Meyve Anaçlarının Dış Koşullara Adaptasyonunda Mikoriza Uygulamasının Büyüme ve Beslenme Üzerine Etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)
Tamamlandı
17
Çukurova Bölgesinde Yetiştirilen Değişik Asma Çeşit ve Anaçları ile Bunların Oluşturdukları Kombinasyonların Çinko NOksanlığına Karşı Duyarlılıklarının Belirlenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
18
Trakya İlkeren ve Flame Seedless Üzüm Çeşitlerinde Co60 ve Kolhisin Kullanılarak Mutasyon ve Poliploidi Oluşturma Olanakları
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
19
Jojoba Simmondsia chinensis L Bitkisinin In vitro Çoğaltılması
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
20
Bağlarda Su Yönetiminde Yeni Yaklaşımlar Yaprak Su Potansiyeli Kullanılarak Çukurova Koşullarında Yüksek Kaliteli Verim İçin Optimum Sulama Zamanının Belirlenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
TÜBİTAK PROJESİ
Tamamlandı
21
Bazı Aromalı Üzüm Çeşitlerinde Genetik İlişkilerin ISSR Markörleri ile Araştırılması
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
22
Plastik Örtü Altında Yetiştirilen Bazı Sofralık Üzüm Çeşitlerinde Farklı Azot Dozlarının Verim, Kalite ve Azot İçeriği Üzerine Etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
23
Örtü Altında Yetiştirilen Farklı Anaçlar Üzerine Aşılı Perlette Üzüm Çeşidinde Azot Uygulamasının Verim ve Kaliteye Etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
24
Pembe Çekirdeksiz V vinifera L ve Isabella V labrusca L Üzüm Çeşitlerinde Co 60 Kullanılarak Mutasyon Oluşturulması
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×