DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ SERAP ÖRÜNDÜ
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ULUBEY MESLEK YÜKSEKOKULU/GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ PR./ (Araştırmacı ID : 249212) - (ORCID : 0000-0003-1285-9851) seraporundu@odu.edu.tr

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

1 Yetiştirici Koşullarında Karayaka Koyunlarının Farklı Dönemlerde Selenyum + Vitamin E Uygulamasının Döl Verimi, Yavru Büyümesi, Yaşama Gücü ve Süt Kalite Parametrelerine Etkisi
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Devam Ediyor  
2 Propolis İçeren Sodyum Aljinat Esaslı Yenilebilir Filmle Kaplamanın Kaşar Peynirinin Raf Ömrüne Etkisinin Araştırılması
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Devam Ediyor  
3 Üzümsü Meyvelerden Üretilen Filmlerin Özelliklerinin Tespiti ve Kaşar Peynirine Uygulanabilirliğinin Araştırılması
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
4 TEL PEYNİRİNİN OLGUNLAŞMA KRİTERLERİNE STARTER KÜLTÜRÜN ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI
ORDU ÜNİVERSİTESİ   Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ