HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
PROFESÖR MUHARREM TÜRKKAN
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/BİTKİ KORUMA BÖLÜMÜ/FİTOPATOLOJİ ANABİLİM DALI/
(Araştırmacı ID :
136743
) - (ORCID :
0000-0001-7779-9365
)
muharremturkkan@odu.edu.tr
Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı
Bitki Koruma
1
Elmalarda depo çürüklüğü oluşturan Botrytis cinerea’xxnın mücadelesinde gıda katkı maddesi olarak kullanılan bazı tuzların etkinliklerinin belirlenmesi. PYO.ZRT.1901.18.003, Yürütücü, 2018 – 2019. 4.750,00 TL
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Devam Ediyor
2
Elmalarda hasat sonu çürüklüğü oluşturan Penicillium expansum’a karşı bazı organik ve inorganik tuzların etkinliklerinin belirlenmesi
ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Devam Ediyor
3
Karadeniz Bölgesi Kivi Bahçelerinde Sorun Olan Rhizoctonia spp nin Anastomosis Gruplarının Karakteristik Özelliklerinin ve Patojenisitelerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
4
Ekinezya Echinacea purpurea L bitkisi uçucu yağının morfogenetik ontogenetik ve diurnal değişimler yönünden antioksidan ve antimikrobiyal etkilerinin araştırılması
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
5
Kivilerde Kök Çürüklüğüne Neden Olan Toprak Kökenli Bazı Fungal Patojenlere Karşı Organik ve İnorganik Tuzların Engelleyici Etkilerinin Belirlenmesi [TF 1454]
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
6
Toprak Kökenli Fungusların Mücadelesinde Bazı Uçucu Yağların Etkisi Üzerine Araştırmalar
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
7
Ordu İli Kivi Bahçelerinde Görülen Fungal Hastalık Etmenlerinin Belirlenmesi [TF 1306]
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
8
Ordu İli Sebze Ekim Alanlarından İzole Edilen Toprak Kökenli Fungusların Mücadelesinde Organik ve İnorganik Tuzların Kullanımı Üzerinde Araştırmalar
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
9
Karadeniz Bölgesi Önemli Kestane ve Bal Kabağı Üretim Alanlarında Kök Çürüklüğü ve Solgunluk Hastalığına Neden Olan Fungal Etmenlerin Tespiti Patojeniteleri ve Bazı Kabak Çeşitlerinin Bu Etmenlere Karşı Reaksiyonlarının Belirlenmesi
BAP
Tamamlandı
10
Türkiye nin Önemli Soğan Ekim Alanlarında Görülen Fusarium oxysporum f sp cepae İzolatlarının Genetik Karakterizasyonu
BAP
Tamamlandı
11
Soğan Ekim Alanlarında Görülen Fungal Kök Çürüklüğü Etmenleri Arasındaki Genetik Farklılığın Moleküler Yöntemlerle Araştırılması
ARAŞTIRMA PROJESİ
Tamamlandı
12
Ascochyta rabiei Pass Labr ın Türkiye deki Irkları ve Solanapyrone Toksin Üretiminin Belirlenmesi
TÜBİTAK PROJESİ
Tamamlandı
13
GEN PRO Tarımsal Üretimin Modern Biyoteknolojik Yöntemlerle Geliştirilmesi ve Gen Teknolojisi Ulusal Araştırma İşbirliği Ağının Oluşturulması
ARAŞTIRMA PROJESİ
Tamamlandı
14
Amasya İli Soğan Ekiliş Alanlarında Sorun Olan Fungal Hastalık Etmenlerinin Belirlenmesi Üzerinde Çalışmalar
BAP
Tamamlandı
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×