HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ YILMAZ UÇAR
ORDU ÜNİVERSİTESİ/FATSA DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/SU ÜRÜNLERİ İŞLEME ANABİLİM DALI/
(Araştırmacı ID :
10877
) - (ORCID :
0000-0002-6770-6652
)
yilmazucar@odu.edu.tr
Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı
Su Ürünleri
KİTAPLAR
1. Smart Nanomaterials for Bioencapsulation
Bio-encapsulation for food additives
2022
Bilimsel Kitap
2. Environmental and Health Management of Novel Coronavirus Disease (COVID-19)
An Overview of Food Safety and COVID-19 Infection: Nanotechnology and Cold Plasma Applications, Immune-Boosting Suggestions, Hygienic Precautions
2021
Bilimsel Kitap
3. Denizden Gastronomiye
Hamsinin Karadeniz Kültüründeki Önemi
2021
Bilimsel Kitap
4. Denizden Gastronomiye
Balık Yağı Üzerine
2021
Bilimsel Kitap
5. Innovative Technologies in Seafood Processing
Nanotechnological Applications
2020
Bilimsel Kitap
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×