ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ SAMET CAN AKSU
ORDU ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/ (Araştırmacı ID : 341613) - (ORCID : 0000-0002-9977-9768) sametcanaksu@odu.edu.tr

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı Turizm

KİTAPLAR

  • 1. Ordu ve Tokat İlleri Turizm Arzı

    2024 Bilimsel Kitap
  • 2. GREEN INSPIRATION (Yeşil İlham)
    KABADÜZ İLÇESİ MUTFAK KÜLTÜRÜ ANALİZİ
    2023 Bilimsel Kitap
  • 3. Global Concepts in Gastronomy
    GASTRONOMIC VALUE TYPOLOGY
    2023 Bilimsel Kitap
  • 4. GLOBAL CONCEPTS IN GASTRONOMY
    GASTRONOMIC LITERACY
    2023 Bilimsel Kitap
  • 5. Gastronomide Alternatif Yaklaşımlar
    Konya İlindeki Bazı Yöresel Çorbaların Fonksiyonel Besin İçeriğinin İncelenmesi
    2021 Bilimsel Kitap
  • 6. Avokado
    Avokadonun Tarihteki Serüveni
    2022 Bilimsel Kitap

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ