HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
PROFESÖR CAVİT YAVUZ
ORDU ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/
(Araştırmacı ID :
137635
) - (ORCID :
0000-0001-9279-1740
)
cyavuz@odu.edu.tr
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Halkla İlişkiler
KİTAPLAR
1. ORDU VE TOKAT İLLERİ TURİZM ARZI
MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ VE SADAKATİNİN SAĞLANMASINDA MÜŞTERİ ŞİKAYETLERİNİN ETKİSİ: MEŞHUR PİDE ÖRNEĞİ
2024
Bilimsel Kitap
2. TURİZM ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMALAR - 1
BİR HALKLA İLİŞKİLER ARACI OLARAK GASTRODİPLOMASİ
2024
Bilimsel Kitap
3. SOSYAL BİLİMLERDE GÜNCEL ÇALIŞMALAR - 5
DOĞU ASYA MUTFAK KÜLTÜRÜNÜN TÜRKİYE’DE GASTRODİPLOMASİ ARACI OLARAK KULLANILMASI
2024
Bilimsel Kitap
4. SOFRADAKİ BİLİM VE LEZZETTEKİ SANAT: GASTRONOMİYE KAPSAMLI BİR BAKIŞ
Coğrafi İşaretli Gastronomi Ürünlerinin Bulundukları Destinasyonun Gelişmesine Katkıları: Trabzon İli Örneği
2024
Bilimsel Kitap
5. ORDU VE TOKAT İLLERİ TURİZM ARZI
GASTRONOMİ TURİZMİNDE YEREL MUTFAKLARIN ÖNEMİ: TOKAT MUTFAĞI
2024
Bilimsel Kitap
6. DESTİNASYON PAZARLAMASINDA TURİSTİK ÜRÜN ÇEŞİTLENDİRME VE MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ
DESTİNASYON TANITIMINDA GASTRONOMİ FESTİVALLERİ
2023
Bilimsel Kitap
7. A'DAN Z'YE İLETİŞİM ÇALIŞMALARI
GÖNÜLLÜ GÖZETİM: DİJİTAL PANOPTİKON
2023
Bilimsel Kitap
8. TURİZM VE DESTİNASYON ARAŞTIRMALARI IV
ELAZIĞ İLİNİN TANITIMINDA GASTRONOMİ TURİZMİ
2023
Bilimsel Kitap
9. Otel İşletmelerinde Kurumsal İletişim
2022
Bilimsel Kitap
10. Turizm Araştırmaları Alternatif Yaklaşımlar
Kırsal Turizmin Gelişmesinde Bir Yaklaşım: OYB Yaşam Felsefesi
2021
Bilimsel Kitap
11. Sosyal Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Uluslararası Araştırmalar VIII
Türk Sinemasında "Ulusal Sinema-Milli Sinema" Tartışmalarına Roman Uyarlaması Filmlerin Etkileri
2021
Bilimsel Kitap
12. ŞEHİRLER NASIL MARKALAŞIR: MARKA ŞEHİR OLMANIN PÜF NOKTALARI
ŞEHİRLERİN MARKALAŞMASINDA ORTAK AKLIN YARATILMASI
2021
Bilimsel Kitap
13. YEREL YÖNETİMLERİN KURUMSAL İMAJINDA SOSYAL MEDYA
2020
Bilimsel Kitap
14. TURİZMDE DEĞİŞİM, DÖNÜŞÜM VE GÜNCEL EĞİLİMLER
Turizmde Yeni Trend: Sosyal Medya
2020
Bilimsel Kitap
15. Küreselleşmenin Öncüllerinden Sivil Toplum Kuruluşlarında Halkla İlişkiler
2011
Bilimsel Kitap
16. Gelenekselden Dijitale Reklam Mecraları
İnternet Reklamcılığı
2018
Bilimsel Kitap
17. HALKLA İLİŞKİLER
2017
Bilimsel Kitap
18.
: ????????????? ????????????
2016
Bilimsel Kitap
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×