ÖĞRETİM GÖREVLİSİ MERYEM SET
ORDU ÜNİVERSİTESİ/SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU/OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ/AŞÇILIK PR./ (Araştırmacı ID : 22914) - (ORCID : 0000-0001-7662-5240) meryemset@odu.edu.tr

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı Turizm

Dönem Ders Adı Dili Saat
2024-2025 MUTFAK PLANLAMA Türkçe 3
2024-2025 MUTFAK UYGULAMALARI-I / GÜZ Türkçe 3
2024-2025 MUTFAK UYGULAMALARI-I / GÜZ Türkçe 3
2023-2024 MUTFAK UYGULAMALARI-I / GÜZ Türkçe 3
2023-2024 MENÜ YÖNETİMİ / GÜZ Türkçe 3
2022-2023 YÖRESEL MUTFAKLAR / BAHAR Türkçe 3
2019-2020 ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI / BAHAR Türkçe 2
2018-2019 ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI (BAHAR) Türkçe 1
Dönem Ders Adı Dili Saat
2024-2025 YARATICI MUTFAK UYGULAMALARI Türkçe 2
2024-2025 YEMEK SOSYOLOJİSİ Türkçe 2
2024-2025 İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ Türkçe 2
2024-2025 MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TARİHİ Türkçe 2
2024-2025 MENÜ PLANLAMA Türkçe 4
2024-2025 PİŞİRME YÖNTEMLERİ II Türkçe 4
2024-2025 MUTFAK PLANLAMA Türkçe 4
2024-2025 BESLENME İLKELERİ Türkçe 4
2024-2025 PİŞİRME YÖNTEMLERİ I Türkçe 4
2024-2025 MUTFAKTA YENİ AKIMLAR Türkçe 2
2024-2025 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ Türkçe 2
2024-2025 BESLENME Türkçe 4
2024-2025 MUTFAK PLANLAMA Türkçe 4
2024-2025 MUTFAKTA YENİ AKIMLAR Türkçe 2
2024-2025 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ Türkçe 2
2024-2025 PİŞİRME YÖNTEMLERİ I Türkçe 4
2023-2024 YEMEK SOSYOLOJİSİ Türkçe 2
2023-2024 YARATICI MUTFAK UYGULAMALARI Türkçe 2
2023-2024 DÜNYA MUTFAKLARI Türkçe 4
2023-2024 OSMANLI MUTFAĞI Türkçe 4
2023-2024 İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ Türkçe 2
2023-2024 MENÜ PLANLAMA Türkçe 4
2023-2024 PİŞİRME YÖNTEMLERİ II Türkçe 4
2023-2024 MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TARİHİ Türkçe 2
2023-2024 MUTFAKTA YENİ AKIMLAR / GÜZ Türkçe 2
2023-2024 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ / GÜZ Türkçe 2
2023-2024 PİŞİRME YÖNTEMLERİ I (GÜZ) Türkçe 4
2023-2024 MUTFAK PLANLAMA / GÜZ Türkçe 4
2023-2024 BESLENME İLKELERİ / GÜZ Türkçe 4
2022-2023 MENÜ PLANLAMA / BAHAR Türkçe 4
2022-2023 PİŞİRME YÖNTEMLERİ II /BAHAR Türkçe 4
2022-2023 OSMANLI MUTFAĞI / BAHAR Türkçe 4
2022-2023 YARATICI MUTFAK UYGULAMALARI / BAHAR Türkçe 2
2022-2023 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ / GÜZ Türkçe 2
2022-2023 MUTFAK PLANLAMA / GÜZ Türkçe 4
2022-2023 PİŞİRME YÖNTEMLERİ II / GÜZ Türkçe 4
2022-2023 MUTFAKTA YENİ AKIMLAR / GÜZ Türkçe 2
2022-2023 PİŞİRME YÖNTEMLERİ I / GÜZ Türkçe 4
2021-2022 YÖRESEL MUTFAKLAR Türkçe 4
2021-2022 YEMEK SÜSLEME SANATLARI / BAHAR Türkçe 4
2021-2022 MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TARİHİ / BAHAR Türkçe 2
2021-2022 YARATICI MUTFAK UYGULAMALARI / BAHAR Türkçe 2
2021-2022 YİYECEK İÇECEK YÖNETİMİ / GÜZ Türkçe 2
2021-2022 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ / GÜZ Türkçe 2
2021-2022 MUTFAKTA YENİ AKIMLAR / GÜZ Türkçe 2
2021-2022 MUTFAK PLANLAMA / GÜZ Türkçe 4
2021-2022 MENÜ PLANLAMA / GÜZ Türkçe 4
2020-2021 YÖRESEL MUTFAKLAR / BAHAR Türkçe 4
2020-2021 YEMEK SÜSLEME SANATI / BAHAR Türkçe 4
2020-2021 MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TARİHİ / BAHAR Türkçe 2
2020-2021 YARATICI MUTFAK UYGULAMALARI / BAHAR Türkçe 2
2020-2021 MUTFAK PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ Türkçe 4
2020-2021 ARAŞTIRMA YÖNTEM VE TEKNİKLERİ/ GÜZ Türkçe 2
2020-2021 İŞÇİ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ/ GÜZ Türkçe 2
2020-2021 MUTFAKTA YENİ AKIMLAR / GÜZ Türkçe 2
2020-2021 YİYECEK İÇECEK YÖNETİMİ / GÜZ Türkçe 2
2020-2021 MENÜ PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ Türkçe 4
2019-2020 YÖRESEL MUTFAKLAR / BAHAR Türkçe 4
2019-2020 YEMEK SÜSLEME SANATI / BAHAR Türkçe 4
2019-2020 MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TARİHİ / BAHAR Türkçe 2
2019-2020 YARATICI MUTFAK UYGULAMALARI / BAHAR Türkçe 2
2019-2020 ARAŞTIRMA YÖNTEM VE TEKNİKLERİ/ GÜZ Türkçe 2
2019-2020 İŞÇİ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ/ GÜZ Türkçe 2
2019-2020 MUTFAKTA YENİ AKIMLAR / GÜZ Türkçe 2
2019-2020 YİYECEK İÇECEK YÖNETİMİ / GÜZ Türkçe 2
2019-2020 MUTFAK PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ Türkçe 4
2019-2020 MENÜ PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ Türkçe 4
2018-2019 YİYECEK İÇECEK YÖNETİMİ / BAHAR Türkçe 3
2018-2019 YARATICI MUTFAK UYGULAMALARI / BAHAR Türkçe 3
2018-2019 MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TARİHİ / BAHAR Türkçe 2
2018-2019 YEMEK SÜSLEME SANATI / BAHAR Türkçe 4
2018-2019 YÖRESEL MUTFAKLAR / BAHAR Türkçe 4
2018-2019 MUTFAKTA YENİ AKIMLAR / GÜZ Türkçe 2
2018-2019 PASTANE ÜRÜNLERİ (GÜZ ) Türkçe 4
2018-2019 MENÜ PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ Türkçe 4
2018-2019 MUTFAK PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ Türkçe 4
2017-2018 YEMEK SÜSLEME SANATI / BAHAR Türkçe 3
2017-2018 MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TARİHİ / BAHAR Türkçe 3
2017-2018 YÖRESEL MUTFAKLAR / BAHAR Türkçe 4
2017-2018 YİYECEK İÇECEK YÖNETİMİ / BAHAR Türkçe 3
2017-2018 YARATICI MUTFAK UYGULAMALARI / BAHAR Türkçe 3
2017-2018 TÜRK MUTFAĞI / BAHAR Türkçe 4
2017-2018 MUTFAKTA YENİ AKIMLAR / GÜZ Türkçe 2
2017-2018 PASTANE ÜRÜNLERİ / GÜZ Türkçe 4
2017-2018 MUTFAK PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ Türkçe 4
2017-2018 MENÜ PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ Türkçe 4
2016-2017 PASTANE ÜRÜNLERİ (GÜZ ) Türkçe 4
2016-2017 MUTFAK ORGANİZASYONU / BAHAR Türkçe 2
2016-2017 KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ / BAHAR Türkçe 4
2016-2017 YİYECEK İÇECEK YÖNETİMİ / BAHAR Türkçe 3
2016-2017 TÜRK MUTFAĞI / BAHAR Türkçe 4
2016-2017 YEMEK SÜSLEME SANATI / BAHAR Türkçe 3
2016-2017 MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TARİHİ / BAHAR Türkçe 3
2016-2017 İŞ ORGANİZASYONU/ GÜZ Türkçe 2
2016-2017 MESLEK ETİĞİ / GÜZ Türkçe 2
2016-2017 MUTFAK PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ Türkçe 4
2016-2017 MENÜ PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ Türkçe 4
2015-2016 GENEL ALAN VE KAT KONTROLÜ / BAHAR Türkçe 2
2015-2016 DÜNYA MUTFAKLARI (TURİZM) / BAHAR Türkçe 2
2015-2016 TÜRK MUTFAĞI (TURİZM) / BAHAR Türkçe 3
2015-2016 HİJYEN SANİTASYON / BAHAR Türkçe 3
2015-2016 KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ / BAHAR Türkçe 4
2015-2016 MUTFAK ORGANİZASYONU / BAHAR Türkçe 2
2015-2016 MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TARİHİ / BAHAR Türkçe 3
2015-2016 DÜNYA MUTFAKLARI / B AHAR Türkçe 4
2015-2016 TÜRK MUTFAĞI / BAHAR Türkçe 4
2015-2016 MESLEK ETİĞİ / GÜZ Türkçe 2
2015-2016 İŞ ORGANİZASYONU / GÜZ Türkçe 2
2015-2016 MUTFAK PLANLAMA (TURİZM)/ GÜZ Türkçe 2
2015-2016 MENÜ PLANLAMA (TURİZM) / GÜZ Türkçe 4
2015-2016 MUTFAK PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ Türkçe 4
2015-2016 MENÜ PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ Türkçe 4
2015-2016 PASTANE ÜRÜNLERİ / GÜZ Türkçe 4
2015-2016 PİŞİRME YÖNTEMLERİ II / GÜZ Türkçe 4
2014-2015 PASTANE ÜRÜNLERİ / GÜZ Türkçe 4
2014-2015 DÜNYA MUTFAKLARI / BAHAR Türkçe 2
2014-2015 DEKORASYON / BAHAR Türkçe 2
2014-2015 GENEL ALAN VE KAT KONTROLÜ / BAHAR Türkçe 2
2014-2015 KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ / BAHAR Türkçe 4
2014-2015 MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TARİHİ / BAHAR Türkçe 3
2014-2015 PİŞİRME YÖNTEMLERİ I / BAHAR Türkçe 4
2014-2015 ODA SERVİSİ / GÜZ Türkçe 2
2014-2015 ÇAMAŞIRHANE KONTROLÜ / GÜZ Türkçe 2
2014-2015 İŞ ORGANİZASYONU/ GÜZ Türkçe 2
2014-2015 MUTFAK PLANLAMA (TURİZM)/ GÜZ Türkçe 2
2014-2015 MENÜ PLANLAMA (TURİZM) / GÜZ Türkçe 4
2014-2015 MENÜ PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ Türkçe 4
2014-2015 MUTFAK PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ Türkçe 4
2013-2014 İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ Türkçe 2
2013-2014 GENEL ALAN VE KAT KONTROLÜ Türkçe 2
2013-2014 KAT HİZMETLERİNDE TEMİZLİK İŞLEMLERİ Türkçe 2
2013-2014 TÜRK MUTFAĞI Türkçe 2

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ