2024-2025 |
YARATICI MUTFAK UYGULAMALARI |
Türkçe |
2 |
2024-2025 |
YEMEK SOSYOLOJİSİ |
Türkçe |
2 |
2024-2025 |
İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ |
Türkçe |
2 |
2024-2025 |
MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TARİHİ |
Türkçe |
2 |
2024-2025 |
MENÜ PLANLAMA |
Türkçe |
4 |
2024-2025 |
PİŞİRME YÖNTEMLERİ II |
Türkçe |
4 |
2024-2025 |
MUTFAK PLANLAMA |
Türkçe |
4 |
2024-2025 |
BESLENME İLKELERİ |
Türkçe |
4 |
2024-2025 |
PİŞİRME YÖNTEMLERİ I |
Türkçe |
4 |
2024-2025 |
MUTFAKTA YENİ AKIMLAR |
Türkçe |
2 |
2024-2025 |
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ |
Türkçe |
2 |
2024-2025 |
BESLENME |
Türkçe |
4 |
2024-2025 |
MUTFAK PLANLAMA |
Türkçe |
4 |
2024-2025 |
MUTFAKTA YENİ AKIMLAR |
Türkçe |
2 |
2024-2025 |
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ |
Türkçe |
2 |
2024-2025 |
PİŞİRME YÖNTEMLERİ I |
Türkçe |
4 |
2023-2024 |
YEMEK SOSYOLOJİSİ |
Türkçe |
2 |
2023-2024 |
YARATICI MUTFAK UYGULAMALARI |
Türkçe |
2 |
2023-2024 |
DÜNYA MUTFAKLARI |
Türkçe |
4 |
2023-2024 |
OSMANLI MUTFAĞI |
Türkçe |
4 |
2023-2024 |
İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ |
Türkçe |
2 |
2023-2024 |
MENÜ PLANLAMA |
Türkçe |
4 |
2023-2024 |
PİŞİRME YÖNTEMLERİ II |
Türkçe |
4 |
2023-2024 |
MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TARİHİ |
Türkçe |
2 |
2023-2024 |
MUTFAKTA YENİ AKIMLAR / GÜZ |
Türkçe |
2 |
2023-2024 |
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ / GÜZ |
Türkçe |
2 |
2023-2024 |
PİŞİRME YÖNTEMLERİ I (GÜZ) |
Türkçe |
4 |
2023-2024 |
MUTFAK PLANLAMA / GÜZ |
Türkçe |
4 |
2023-2024 |
BESLENME İLKELERİ / GÜZ |
Türkçe |
4 |
2022-2023 |
MENÜ PLANLAMA / BAHAR |
Türkçe |
4 |
2022-2023 |
PİŞİRME YÖNTEMLERİ II /BAHAR |
Türkçe |
4 |
2022-2023 |
OSMANLI MUTFAĞI / BAHAR |
Türkçe |
4 |
2022-2023 |
YARATICI MUTFAK UYGULAMALARI / BAHAR |
Türkçe |
2 |
2022-2023 |
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ / GÜZ |
Türkçe |
2 |
2022-2023 |
MUTFAK PLANLAMA / GÜZ |
Türkçe |
4 |
2022-2023 |
PİŞİRME YÖNTEMLERİ II / GÜZ |
Türkçe |
4 |
2022-2023 |
MUTFAKTA YENİ AKIMLAR / GÜZ |
Türkçe |
2 |
2022-2023 |
PİŞİRME YÖNTEMLERİ I / GÜZ |
Türkçe |
4 |
2021-2022 |
YÖRESEL MUTFAKLAR |
Türkçe |
4 |
2021-2022 |
YEMEK SÜSLEME SANATLARI / BAHAR |
Türkçe |
4 |
2021-2022 |
MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TARİHİ / BAHAR |
Türkçe |
2 |
2021-2022 |
YARATICI MUTFAK UYGULAMALARI / BAHAR |
Türkçe |
2 |
2021-2022 |
YİYECEK İÇECEK YÖNETİMİ / GÜZ |
Türkçe |
2 |
2021-2022 |
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ / GÜZ |
Türkçe |
2 |
2021-2022 |
MUTFAKTA YENİ AKIMLAR / GÜZ |
Türkçe |
2 |
2021-2022 |
MUTFAK PLANLAMA / GÜZ |
Türkçe |
4 |
2021-2022 |
MENÜ PLANLAMA / GÜZ |
Türkçe |
4 |
2020-2021 |
YÖRESEL MUTFAKLAR / BAHAR |
Türkçe |
4 |
2020-2021 |
YEMEK SÜSLEME SANATI / BAHAR |
Türkçe |
4 |
2020-2021 |
MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TARİHİ / BAHAR |
Türkçe |
2 |
2020-2021 |
YARATICI MUTFAK UYGULAMALARI / BAHAR |
Türkçe |
2 |
2020-2021 |
MUTFAK PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ |
Türkçe |
4 |
2020-2021 |
ARAŞTIRMA YÖNTEM VE TEKNİKLERİ/ GÜZ |
Türkçe |
2 |
2020-2021 |
İŞÇİ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ/ GÜZ |
Türkçe |
2 |
2020-2021 |
MUTFAKTA YENİ AKIMLAR / GÜZ |
Türkçe |
2 |
2020-2021 |
YİYECEK İÇECEK YÖNETİMİ / GÜZ |
Türkçe |
2 |
2020-2021 |
MENÜ PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ |
Türkçe |
4 |
2019-2020 |
YÖRESEL MUTFAKLAR / BAHAR |
Türkçe |
4 |
2019-2020 |
YEMEK SÜSLEME SANATI / BAHAR |
Türkçe |
4 |
2019-2020 |
MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TARİHİ / BAHAR |
Türkçe |
2 |
2019-2020 |
YARATICI MUTFAK UYGULAMALARI / BAHAR |
Türkçe |
2 |
2019-2020 |
ARAŞTIRMA YÖNTEM VE TEKNİKLERİ/ GÜZ |
Türkçe |
2 |
2019-2020 |
İŞÇİ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ/ GÜZ |
Türkçe |
2 |
2019-2020 |
MUTFAKTA YENİ AKIMLAR / GÜZ |
Türkçe |
2 |
2019-2020 |
YİYECEK İÇECEK YÖNETİMİ / GÜZ |
Türkçe |
2 |
2019-2020 |
MUTFAK PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ |
Türkçe |
4 |
2019-2020 |
MENÜ PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ |
Türkçe |
4 |
2018-2019 |
YİYECEK İÇECEK YÖNETİMİ / BAHAR |
Türkçe |
3 |
2018-2019 |
YARATICI MUTFAK UYGULAMALARI / BAHAR |
Türkçe |
3 |
2018-2019 |
MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TARİHİ / BAHAR |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
YEMEK SÜSLEME SANATI / BAHAR |
Türkçe |
4 |
2018-2019 |
YÖRESEL MUTFAKLAR / BAHAR |
Türkçe |
4 |
2018-2019 |
MUTFAKTA YENİ AKIMLAR / GÜZ |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
PASTANE ÜRÜNLERİ (GÜZ ) |
Türkçe |
4 |
2018-2019 |
MENÜ PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ |
Türkçe |
4 |
2018-2019 |
MUTFAK PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ |
Türkçe |
4 |
2017-2018 |
YEMEK SÜSLEME SANATI / BAHAR |
Türkçe |
3 |
2017-2018 |
MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TARİHİ / BAHAR |
Türkçe |
3 |
2017-2018 |
YÖRESEL MUTFAKLAR / BAHAR |
Türkçe |
4 |
2017-2018 |
YİYECEK İÇECEK YÖNETİMİ / BAHAR |
Türkçe |
3 |
2017-2018 |
YARATICI MUTFAK UYGULAMALARI / BAHAR |
Türkçe |
3 |
2017-2018 |
TÜRK MUTFAĞI / BAHAR |
Türkçe |
4 |
2017-2018 |
MUTFAKTA YENİ AKIMLAR / GÜZ |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
PASTANE ÜRÜNLERİ / GÜZ |
Türkçe |
4 |
2017-2018 |
MUTFAK PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ |
Türkçe |
4 |
2017-2018 |
MENÜ PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ |
Türkçe |
4 |
2016-2017 |
PASTANE ÜRÜNLERİ (GÜZ ) |
Türkçe |
4 |
2016-2017 |
MUTFAK ORGANİZASYONU / BAHAR |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ / BAHAR |
Türkçe |
4 |
2016-2017 |
YİYECEK İÇECEK YÖNETİMİ / BAHAR |
Türkçe |
3 |
2016-2017 |
TÜRK MUTFAĞI / BAHAR |
Türkçe |
4 |
2016-2017 |
YEMEK SÜSLEME SANATI / BAHAR |
Türkçe |
3 |
2016-2017 |
MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TARİHİ / BAHAR |
Türkçe |
3 |
2016-2017 |
İŞ ORGANİZASYONU/ GÜZ |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
MESLEK ETİĞİ / GÜZ |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
MUTFAK PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ |
Türkçe |
4 |
2016-2017 |
MENÜ PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ |
Türkçe |
4 |
2015-2016 |
GENEL ALAN VE KAT KONTROLÜ / BAHAR |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
DÜNYA MUTFAKLARI (TURİZM) / BAHAR |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
TÜRK MUTFAĞI (TURİZM) / BAHAR |
Türkçe |
3 |
2015-2016 |
HİJYEN SANİTASYON / BAHAR |
Türkçe |
3 |
2015-2016 |
KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ / BAHAR |
Türkçe |
4 |
2015-2016 |
MUTFAK ORGANİZASYONU / BAHAR |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TARİHİ / BAHAR |
Türkçe |
3 |
2015-2016 |
DÜNYA MUTFAKLARI / B AHAR |
Türkçe |
4 |
2015-2016 |
TÜRK MUTFAĞI / BAHAR |
Türkçe |
4 |
2015-2016 |
MESLEK ETİĞİ / GÜZ |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
İŞ ORGANİZASYONU / GÜZ |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
MUTFAK PLANLAMA (TURİZM)/ GÜZ |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
MENÜ PLANLAMA (TURİZM) / GÜZ |
Türkçe |
4 |
2015-2016 |
MUTFAK PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ |
Türkçe |
4 |
2015-2016 |
MENÜ PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ |
Türkçe |
4 |
2015-2016 |
PASTANE ÜRÜNLERİ / GÜZ |
Türkçe |
4 |
2015-2016 |
PİŞİRME YÖNTEMLERİ II / GÜZ |
Türkçe |
4 |
2014-2015 |
PASTANE ÜRÜNLERİ / GÜZ |
Türkçe |
4 |
2014-2015 |
DÜNYA MUTFAKLARI / BAHAR |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
DEKORASYON / BAHAR |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
GENEL ALAN VE KAT KONTROLÜ / BAHAR |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ / BAHAR |
Türkçe |
4 |
2014-2015 |
MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TARİHİ / BAHAR |
Türkçe |
3 |
2014-2015 |
PİŞİRME YÖNTEMLERİ I / BAHAR |
Türkçe |
4 |
2014-2015 |
ODA SERVİSİ / GÜZ |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
ÇAMAŞIRHANE KONTROLÜ / GÜZ |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
İŞ ORGANİZASYONU/ GÜZ |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
MUTFAK PLANLAMA (TURİZM)/ GÜZ |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
MENÜ PLANLAMA (TURİZM) / GÜZ |
Türkçe |
4 |
2014-2015 |
MENÜ PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ |
Türkçe |
4 |
2014-2015 |
MUTFAK PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ |
Türkçe |
4 |
2013-2014 |
İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ |
Türkçe |
2 |
2013-2014 |
GENEL ALAN VE KAT KONTROLÜ |
Türkçe |
2 |
2013-2014 |
KAT HİZMETLERİNDE TEMİZLİK İŞLEMLERİ |
Türkçe |
2 |
2013-2014 |
TÜRK MUTFAĞI |
Türkçe |
2 |