HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ YUNUS EMRE TUNÇİL
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/
(Araştırmacı ID :
274633
) - (ORCID :
)
yunustuncil@odu.edu.tr
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
1
Arabinoxylans obtained from different wheat cultivars and ecologies reveal distinctive chemical compositions, resulting in altered colonic microbial composition
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Diğer Resmi Kurum ve Kuruluşlar
Tamamlandı
2
Different upper gastrointestinal digestion methods drive different colonic microbiota compositions and microbial function in vitro
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Diğer (Uluslararası)
Tamamlandı
3
Wheat bran particle size governs the short chain fatty acid production by affecting the colonic microbiota community structure
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Diğer (Uluslararası)
Tamamlandı
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×