HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ YUNUS EMRE TUNÇİL
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/
(Araştırmacı ID :
274633
) - (ORCID :
)
yunustuncil@odu.edu.tr
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Akademik Görevler
2018-
ORDU ÜNİVERSİTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2017-
ORDU ÜNİVERSİTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2016-2017
Purdue University
Gıda Bilimleri
Öğrenim Bilgisi
2012-2016
Purdue University
Gıda Bilimleri
Complex glycan utilization preferences of human gut bacteria
2010-2012
Texas A&M University
Gıda Bilimleri ve Teknolojisi
Effects of Deletions of High Molecular Weight Glutenin Subunit Alleles on Dough Properties and Wheat Flour Tortilla Quality
2004-2008
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×