DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ YUNUS EMRE TUNÇİL
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/ (Araştırmacı ID : 274633) - (ORCID : ) yunustuncil@odu.edu.tr

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

  • Öğrenim Bilgisi
  • 2012-2016
  • Purdue University

    Gıda Bilimleri
    Complex glycan utilization preferences of human gut bacteria
  • 2010-2012
  • Texas A&M University

    Gıda Bilimleri ve Teknolojisi
    Effects of Deletions of High Molecular Weight Glutenin Subunit Alleles on Dough Properties and Wheat Flour Tortilla Quality
  • 2004-2008
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ