HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ PINAR AKDOĞAN ŞİRİN
ORDU ÜNİVERSİTESİ/FATSA DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/YETİŞTİRİCİLİK VE BALIK HASTALIKLARI ANABİLİM DALI/
(Araştırmacı ID :
30086
) - (ORCID :
0000-0001-8518-0044
)
pinarakdogansirin@odu.edu.tr
Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı
Su Ürünleri
1
Ordu İli Denizel Makroalg Türlerinin Moleküler Düzeyde Tanımlanması ve Antioksidan Aktivitelerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Devam Ediyor
2
Chlamydomonas reinhardtii mikro alginin Çaça balığı (Sprattus sprattus)dan İzoelektrik çözündürmeçöktürme yöntemi ile elde edilen miyofibriller protein konsantresinin besinsel ve fonksiyonel özellikleri üzerine etkisinin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Devam Ediyor
3
Miksotrofik Kültür Koşullarının Chlorella vulgaris NIVA-CHL19 Türünün Biyokimyasal Kompozisyonuna Etkisi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Devam Ediyor
4
Farklı Azot Konsantrasyonlarında Kültürü Yapılan Mikroalg Türlerinin Biyokimyasal İçeriklerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Devam Ediyor
5
Mikro ve Makroalglerin Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Karşılaşılan Patojenik Mikroorganizmalar Üzerindeki Antimikrobiyal Etkilerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
6
Ülkemizde Artemia yetiştiriciliği için besinsel özellikleri değiştirilmiş mikroalglerin kullanım potansiyellerinin değerlendirilmesi
-Tübitak 3001
Tamamlandı
7
İzmir Körfezinde Makroalg Dağılımı Ve Makroalglerde Arsenik Birikiminin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
8
Chlorella Sp Nin Fotototrofik Ve Mikzotrofik Koşullardaki Büyüme Lipit Birikimi Ve Yağ Asitleri Kompozisyonunun İncelenmesi
EGE ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×