ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ PINAR AKDOĞAN ŞİRİN
ORDU ÜNİVERSİTESİ/FATSA DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/YETİŞTİRİCİLİK VE BALIK HASTALIKLARI ANABİLİM DALI/ (Araştırmacı ID : 30086) - (ORCID : 0000-0001-8518-0044) pinarakdogansirin@odu.edu.tr

Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı Su Ürünleri

1 Ordu İli Denizel Makroalg Türlerinin Moleküler Düzeyde Tanımlanması ve Antioksidan Aktivitelerinin Belirlenmesi
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
2 Chlamydomonas reinhardtii mikro alginin Çaça balığı (Sprattus sprattus)dan İzoelektrik çözündürmeçöktürme yöntemi ile elde edilen miyofibriller protein konsantresinin besinsel ve fonksiyonel özellikleri üzerine etkisinin belirlenmesi
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Devam Ediyor  
3 Miksotrofik Kültür Koşullarının Chlorella vulgaris NIVA-CHL19 Türünün Biyokimyasal Kompozisyonuna Etkisi
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Devam Ediyor  
4 Farklı Azot Konsantrasyonlarında Kültürü Yapılan Mikroalg Türlerinin Biyokimyasal İçeriklerinin Belirlenmesi
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Devam Ediyor  
5 Mikro ve Makroalglerin Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Karşılaşılan Patojenik Mikroorganizmalar Üzerindeki Antimikrobiyal Etkilerinin Belirlenmesi
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
6 Ülkemizde Artemia yetiştiriciliği için besinsel özellikleri değiştirilmiş mikroalglerin kullanım potansiyellerinin değerlendirilmesi
  -Tübitak 3001   Tamamlandı  
7 İzmir Körfezinde Makroalg Dağılımı Ve Makroalglerde Arsenik Birikiminin Belirlenmesi
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
8 Chlorella Sp Nin Fotototrofik Ve Mikzotrofik Koşullardaki Büyüme Lipit Birikimi Ve Yağ Asitleri Kompozisyonunun İncelenmesi
EGE ÜNİVERSİTESİ   Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ