HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ PINAR AKDOĞAN ŞİRİN
ORDU ÜNİVERSİTESİ/FATSA DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/YETİŞTİRİCİLİK VE BALIK HASTALIKLARI ANABİLİM DALI/
(Araştırmacı ID :
30086
) - (ORCID :
0000-0001-8518-0044
)
pinarakdogansirin@odu.edu.tr
Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı
Su Ürünleri
Akademik Görevler
2019-
ORDU ÜNİVERSİTESİ
BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2012-2019
EGE ÜNİVERSİTESİ
SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ BÖLÜMÜ
2010-2012
ORDU ÜNİVERSİTESİ
BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
2012-2022
EGE ÜNİVERSİTESİ
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ BÖLÜMÜ
Azot yokluğunun bazı mikroalg türlerinin büyüme ve biyokimyasal kompozisyonu üzerine etkileri
2010-2012
ORDU ÜNİVERSİTESİ
FATSA DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
DOĞAL VE YETİŞTİRİCİLİK KOŞULLARINDA İKİ FARKLI KOYDAKİ CYSTOSEIRA BARBATA (GOOD. ET WOOD. AG. 1821)’NIN BESİN KOMPOZİSYONLARININ KARŞILAŞTIRILMASI
2008-2010
ORDU ÜNİVERSİTESİ
FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ BİYOLOJİ BÖLÜMÜ
Bazı Myosotis L. (Boraginaceae) türlerinin meyve yüzeylerinin mikromorfolojik olarak incelenmesi
2004-2008
ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ
FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ BİYOLOJİ BÖLÜMÜ
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×