HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ SERAP ÖRÜNDÜ
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ULUBEY MESLEK YÜKSEKOKULU/GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ PR./
(Araştırmacı ID :
249212
) - (ORCID :
0000-0003-1285-9851
)
seraporundu@odu.edu.tr
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Tümü
Uluslararası Hakemli
Ulusal Hakemli
1
Effects of different starter culture applications pre- and post-scalding on the biochemical and sensory properties of pasta filata type cheeses
ÖRÜNDÜ SERAP, TARAKÇI ZEKAİ
, Yayın Yeri:LWT , 2021
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Özgün Makale
1
Effects of different starter culture applications pre- and post-scalding on the biochemical and sensory properties of pasta filata type cheeses
ÖRÜNDÜ SERAP, TARAKÇI ZEKAİ
, Yayın Yeri:LWT , 2021
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Özgün Makale
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×