ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ BİLGE BİLGİN FIÇICILAR
ORDU ÜNİVERSİTESİ/FATSA DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/SU ÜRÜNLERİ İŞLEME ANABİLİM DALI/ (Araştırmacı ID : 19221) - (ORCID : ) bilgebilginficicilar@odu.edu.tr

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

  • Öğrenim Bilgisi
  • 2012-
  • ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    NİSİN VE LİZOZİMİN SICAK DUMANLANMIŞ ALABALIKLARDA BİYOJEN AMİN OLUŞUMU ÜZERİNE ETKİLERİ
  • 2009-2012
  • ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Konserve balık ürünlerinde biyojen aminler
  • 2005-2009
  • ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ