1 |
Effects of Polyphenols on Digestibility of Macronutrients
DURMUŞ YUSUF,ANIL MÜNİR (10.05.2017 - 12.05.2017) , Yayın Yeri: 1st International Congress on Medicinal and Aromatic Plants ,14.05.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
2 |
Effects of Black, Green and Rosehip Tea Extracts on The Cake Characteristics
DURMUŞ YUSUF,TARAKÇI ZEKAİ (10.09.2017 - 13.09.2017) , Yayın Yeri: 3rd International Turkic World Conference on Chemical Sciences Technologies ,25.09.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
3 |
Some Functional and Textural Properties of Guar and Xanthan Gum Utilized Eggless Cake
DURMUŞ YUSUF,TARAKÇI ZEKAİ (10.05.2017 - 12.05.2017) , Yayın Yeri: 1st International Congress on Medicinal and Aromatic Plants ,14.05.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
4 |
Effects of Adding Cherry Laurel Laurocerasus officinalis on Micro Mineral Concentrations of Tarhana
TARAKÇI ZEKAİ,DURMUŞ YUSUF,DAĞ BEŞİR (26.11.2014 - 28.11.2014) , Yayın Yeri: Natural Resources, Green Technology and Sustainable Development Conference ,26.11.2014
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
5 |
The Effect of Different Packaging Materials on Composition of Turkish Tulum Cheese
TARAKÇI ZEKAİ,DURMUŞ YUSUF (24.10.2013 - 26.10.2013) , Yayın Yeri: The Second International Symposium on "Traditional Foods From Adriatic to Caucasus" ,24.10.2013
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
6 |
Functional Metabolites Formed By Fermentation of Milk and Milk Products
TARAKÇI ZEKAİ,DURMUŞ YUSUF (07.11.2013 - 10.11.2013) , Yayın Yeri: 2. Helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi ,07.11.2013
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
7 |
Peynirin Olgunlaştırılmasında Meydana Gelen Biyokimyasal Değişiklikler Glikoliz Proteoliz ve Lipoliz Olayları
TARAKÇI ZEKAİ,DURMUŞ YUSUF (07.11.2013 - 09.11.2013) , Yayın Yeri: 8. Gıda Mühendisliği Kongresi ,07.11.2013
Ulusal
Özet bildiri
|
8 |
Aybastı Beyaz Peynirinin Bazı Özellikleri Üzerine Bir Araştırma
TARAKÇI ZEKAİ,DURMUŞ YUSUF (02.10.2013 - 04.10.2013) , Yayın Yeri: İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi ,02.10.2013
Ulusal
Tam metin bildiri
|
9 |
Ordu Tostunun Bazı Özellikleri Üzerine Bir Araştırma
TARAKÇI ZEKAİ,DURMUŞ YUSUF,ÇELİK ÖMER FARUK (17.04.2014 - 19.04.2014) , Yayın Yeri: 4. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU ,17.04.2014
Ulusal
Tam metin bildiri
|
10 |
Ordu Kuru Yufkasının Bazı Özellikleri Üzerine Bir Araştırma
TARAKÇI ZEKAİ,ÇELİK ÖMER FARUK,DURMUŞ YUSUF (17.04.2014 - 19.04.2014) , Yayın Yeri: 4. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU ,17.04.2014
Ulusal
Tam metin bildiri
|
11 |
Kurutulmuş Ordu Kabağının Bazı Özellikleri Üzerine Bir Araştırma
TARAKÇI ZEKAİ,ANIL MÜNİR,DURMUŞ YUSUF (13.05.2015 - 15.05.2015) , Yayın Yeri: Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar Sempozyumu ,13.05.2015
Ulusal
Tam metin bildiri
|
12 |
The Effect of Adding Guar Xanthan and Locust Bean Gums on Viscosity Properties of Corn Flour Tarhana
TARAKÇI ZEKAİ,ANIL MÜNİR,DURMUŞ YUSUF (01.10.2015 - 04.10.2015) , Yayın Yeri: The 3th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus ,01.10.2015
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
13 |
The Effect of Adding Guar Xanthan and Locust Bean Gums on Some Properties of Kiln dried Corn Flour Tarhana
ANIL MÜNİR,TARAKÇI ZEKAİ,DURMUŞ YUSUF (01.10.2015 - 04.10.2015) , Yayın Yeri: The 3th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus ,01.10.2015
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
14 |
Utilization of Guar Xanthan and Locust Bean Gums on Gluten Free Tarhana Production
DURMUŞ YUSUF,ANIL MÜNİR,TARAKÇI ZEKAİ (01.10.2015 - 04.10.2015) , Yayın Yeri: The 3th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus ,01.10.2015
Uluslararası
Tam metin bildiri
|
15 |
Viscosity Comparison of Kiln dried Corn Flour Tarhana and Corn Flour Tarhana Substituted by Different Gums
DURMUŞ YUSUF,TARAKÇI ZEKAİ,ANIL MÜNİR (21.04.2016 - 23.04.2016) , Yayın Yeri: I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi ,21.04.2016
Uluslararası
Özet bildiri
|
16 |
Enzime Dirençli Nişasta
ANIL MÜNİR,DURMUŞ YUSUF (05.10.2016 - 07.10.2016) , Yayın Yeri: Türkiye 12. Gıda Kongresi ,05.10.2016
Ulusal
Özet bildiri
|