ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ YUSUF DURMUŞ
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/ (Araştırmacı ID : 28220) - (ORCID : ) yusufdurmus@odu.edu.tr

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

  • Öğrenim Bilgisi
  • 2015-
  • ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
  • 2013-2015
  • ORDU ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ) (ONDOKUZ MAYIS ÜNİV. ORTAK)
    Glutensiz tarhana üretiminde hidrokolloid kullanımının kalite üzerine etkisi
  • 2001-2006
  • EGE ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ