HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
PROFESÖR SEZAİ ALKAN
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/ZOOTEKNİ BÖLÜMÜ/HAYVAN YETİŞTİRME ANABİLİM DALI/
(Araştırmacı ID :
26868
) - (ORCID :
0000-0003-0601-0122
)
sezaialkan@odu.edu.tr
Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı
Zootekni
Yüksek Lisans
Yıl
Hazırlayan Ad Soyad
Tez Adı
Tez Durumu
2025
GÜVEN YILMAZ
İki Farklı Rakımdan Elde Edilen Kestane (Castanea sativa Mill.) Ballarının Fizikokimyasal, Antioksidan ve Biyoaktif Özelliklerinin Belirlenmesi
Tamamlandı
2024
HAMDULLAH SERHAT BULAK
Ordu ili arıcılığının genel yapısının belirlenmesi
Tamamlandı
2024
ÖZGE CIRIK
Kanatlı Hayvan Eti Tüketim Bilincinin ve Tüketici Davranışlarının Belirlenmesi
Devam Ediyor
2023
KARDELEN GÜÇCÜK
Ordu ilinde serbest ve organik sistemde yumurta üretimi yapan işletmelerin genel yapısının belirlenmesi
Tamamlandı
2023
RAMAZAN SEÇİM
Ordu ilinde bal tüketim bilincinin ve tüketici davranışlarının belirlenmesi
Tamamlandı
2023
HASAN ESE
Ordu İlinde Ek Besleme (Şurup) Süresi ve Miktarının Bal Arılarının Fizyolojik ve Davranışsal Özelliklerine Etkilerinin Belirlenmesi
Devam Ediyor
2023
TUNAY KILIÇİN
Farklı Şeker Grupları İle Beslenen Bal Arılarında (Apis mellifera L.) Yaşam Uzunluğunun ve Nosema spp Enfestasyon Hızının Belirlenmesi
Devam Ediyor
2023
ALPER DURGUT
Bal Arılarında (Apis mellifera L.) Kontrol Sıklığının Bazı Verim Özelliklerine Etkilerinin Belirlenmesi
Devam Ediyor
2022
ÖZLEM BERBER
Bursa ilinde yumurta tüketim bilincinin ve tüketici davranışlarının belirlenmesi
Tamamlandı
2019
SİBEL DEREBAŞI
Ordu ilinde yumurta tüketim bilincinin ve tüketici davranışlarının belirlenmesi
Tamamlandı
2019
ERHAN EREN
Ağrı ilinde kaz yetiştiriciliğinin incelenmesi
Tamamlandı
2019
ZEKİ GÜNEY
Ordu ili sığırcılık işletmelerinin yapısal özelliklerinin belirlenmesi
Tamamlandı
2019
MERT AKGÜN
Farklı orman gülü (Rhododendron L.) türlerinden elde edilen balların antimikrobiyal, antioksidan ve biyoaktif özelliklerinin belirlenmesi
Tamamlandı
2018
HAYDAR ÜNLÜ
Giresun ilindeki sığırcılık işletmelerinin genel yapısının belirlenmesi
Tamamlandı
2016
İBRAHİM KİPER
Karayaka ırkı koyunlarda laktasyon sayısının süt verimine ve süt özelliklerine etkileri
Tamamlandı
Doktora
Yıl
Hazırlayan Ad Soyad
Tez Adı
Tez Durumu
2014
ÖZGÜR BARIŞ BİRGÜL
Etlik prinçlerde embriyonun erken ve geç gelişim dönemlerinde yapılan yüksek ısıl uygulamalarının verim özelliklerine etkisi
Tamamlandı
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×