HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
PROFESÖR ÖZLEM ÖNAL AŞCI
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/TARLA BİTKİLERİ BÖLÜMÜ/ÇAYIR MERA VE YEM BİTKİLERİ ANABİLİM DALI/
(Araştırmacı ID :
202641
) - (ORCID :
0000-0002-9487-9444
)
oasci@odu.edu.tr
Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı
Tarla Bitkileri Yetiştirme ve Islahı
Yüksek Lisans
Yıl
Hazırlayan Ad Soyad
Tez Adı
Tez Durumu
2023
TAYFUN BURAK KAMACI
Farklı Bor ve Çinko Dozlarının İtalyan Çiminde Ot Verimi ve Kalitesi Üzerine Etkisi
Devam Ediyor
2022
BÜŞRANUR ERDOĞAN
Çinko uygulamasının tuz stresindeki yemlik börülce (Vigna unguiculata L.)'nin bitki gelişimine etkisi
Tamamlandı
2021
UMUT ERTÜRK SALANTUR
Farklı Azot Dozu Uygulamalarının Sorgum x Sudan Otu (Sorghum bicolor (L.) Moench x Sorghum sudanense (Piper) Stapf) Melezinde ot verimi ve Bazı Kalite Özelliklerine Etkileri
Devam Ediyor
2020
SENA TÜRKYILMAZ
Fosfor Uygulamasının Tuz Stresindeki Yemlik Börülce (Vigna unguiculata)'nin Bitki Gelişimine Etkisi
Devam Ediyor
2019
MUALLA ALTUN
Farklı NaCl konsantrasyonlarının bazı börülce (Vignaunguiculata L.) çeşitlerinde bitki gelişimine etkisi
Tamamlandı
2019
HATİCE ZAMBİ
Farklı NaCl konsantrasyonlarının bazı bezelye (Pisum sativum) çeşit ve genotiplerinin bitki gelişimine etkisi
Tamamlandı
2019
TUĞBA KANDİŞ
Farklı ekim oranlarında karışık olarakekilen macar fiği (Vicia pannonica) ve italyançiminin (Lolium italicum) ot verimi ve kalitesininbelirlenmesi
Tamamlandı
2019
NEVİN ŞAHİN
Ordu ili yayla vejetasyonlarında doğal olarak bulunan makromantarların bitkilerin besin elementi içeriklerine ve toprak özelliklerine etkisi
Tamamlandı
2014
ÖMER EĞRİTAŞ
Ordu ekolojik koşullarında yetiştirilen yaygın fiğ + tahıl karışımlarının ot verimi ve kalitesinin belirlenmesi
Tamamlandı
2014
FATİH NALBANTO
Ordu ili sahil kesiminde doğal olarak yetişen üçgül türlerinin (Trifolium resupinatum L., T. subterraneum L. ve T. campestre Schreb.) agronomik özelliklerinin ve besin değerlerinin belirlenmesi
Tamamlandı
Doktora
Yıl
Hazırlayan Ad Soyad
Tez Adı
Tez Durumu
2024
AYŞE ÖZGE ŞİMŞEK SOYSAL
Farklı çinko kaynaklarının ve dozlarının Macar fiği (Vicia pannonica Crantz) x tritikale (x Triticosecale) karışımının verim ve yem kalitesi özelliklerine etkileri
Tamamlandı
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×