HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
DOÇENT FUNDA IRMAK YILMAZ
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/TOPRAK BİLİMİ VE BİTKİ BESLEME BÖLÜMÜ/TOPRAK BİLİMİ ANABİLİM DALI/
(Araştırmacı ID :
48237
) - (ORCID :
0000-0001-6356-4389
)
fundairmakyilmaz@odu.edu.tr
Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı
Toprak Bilimi ve Bitki Besleme
Yüksek Lisans
Yıl
Hazırlayan Ad Soyad
Tez Adı
Tez Durumu
2024
EMRAH EMİRZEOĞLU
Bentonit ve tavuk gübresi uygulamalarının Yedikule ve Kıvırcık marul çeşidi ve toprağın bazı özellikleri üzerine etkisi
Devam Ediyor
2023
ELİF GÜLER
BİOCHAR ve ÇAY ATIĞININ TOPRAK ve MİBUNA (Brassica rapa var. Nipposinica) BİTKİSİNİN RİZOSFER BÖLGESİNDEKİ MİKROBİYAL AKTİVİTEYE OLAN ETKİSİ
Devam Ediyor
2022
ŞEYMA AKGÜL
Bentonit ve tavuk gübresinin toprağın biyolojik özellikleri ile hercai menekşe bitkisinin gelişimi üzerine etkileri
Tamamlandı
2019
EMRAH ALBAYRAK
Farklı tekstürlere sahip topraklarda biyokömürün buğday (Triticum aestivum L.) bitkisinin rizosfer bölgesindeki mikrobiyal aktiviteye olan etkisi
Tamamlandı
2019
EMEL ELTUTMAZ
Fındık zurufu kompostunun mısır bitkisinin kök bölgesi ve toprağın mikrobiyal aktivitesi üzerine etkisi
Tamamlandı
2017
YAKUP ALPASLAN ERGÜN
Biyokömür ve ahır gübresi uygulamalarının topraktaki bazı enzim aktivitelerine, CO2 üretimine, besin elementi içeriğine ve domates bitkisinin gelişimine etkisi
Tamamlandı
2016
SAFİYE KURT
Biyokömür ve vermikompostun mısır bitkisinin (Zea Mays L.) kök bölgesindeki enzim aktiviteleri üzerine etkisi
Tamamlandı
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×