HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ FATİH ÖNER
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/TARLA BİTKİLERİ BÖLÜMÜ/TAHILLAR VE YEMEKLİK BAKLAGİLLER ANABİLİM DALI/
(Araştırmacı ID :
55869
) - (ORCID :
)
fatihoner@odu.edu.tr
Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı
Tarla Bitkileri Yetiştirme ve Islahı
Yüksek Lisans
Yıl
Hazırlayan Ad Soyad
Tez Adı
Tez Durumu
2019
FATİH TINKIR
Ordu ekolojik koşullarında Azotlu gübrelemenin İkinci Ürün Şeker Mısırda Verim ve Kalite Üzerine Etkisi
Devam Ediyor
2019
MESUT GÜNGÖR
BALIK ATIKLARININ MISIR (Zea mays L.) BİTKİSİNDE BİYOLOJİK GÜBRE OLARAK KULLANILABİLME POTANSİYELLERİNİN BELİRLENMESİ
Devam Ediyor
2019
ARZU TOPKARA
YULAF ÇEŞİT VE GENOTİPLERİNİN ORDU İLİ EKOLOJİK KOŞULLARINDA VERİM, VERİM ÖĞELERİ VE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Devam Ediyor
2017
HAMMAÇ MUSTAFA AYKUTLU
Mısır (Zea mays L. indendata) ve soya (Glycine max L. Merr) karışık ekim yöntemlerinin bazı morfolojik ve teknolojik özelliklere etkileri
Tamamlandı
2017
ADEM GÜNEŞ
Bazı silajlık mısır (Zea mays L.) çeşitlerinin silajlık verim ve kalite özelliklerinin belirlenmesi
Tamamlandı
2016
GÖKMEN TEMÜR
Bazı çeltik (Oryza sativa L.) çeşitlerinde silisyumun verim, verim öğeleri ve kaliteye etkilerinin belirlenmesi
Tamamlandı
Doktora
Yıl
Hazırlayan Ad Soyad
Tez Adı
Tez Durumu
2018
RESUL İSKENDER
Farklı Şeker Mısır Tiplerinde Azotlu Gübrelemenin Verim, Verim Öğeleri ve Kalite Üzerine Etkisi
Devam Ediyor
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×