DOÇENT ERCAN EKBİÇ
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/BAHÇE BİTKİLERİ BÖLÜMÜ/SEBZE YETİŞTİRME VE ISLAHI ANABİLİM DALI/ (Araştırmacı ID : 13594) - (ORCID : 0000-0002-2101-0043) ercanekbic@odu.edu.tr

Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı Bahçe Bitkileri Yetiştirme ve Islahı

Yıl Hazırlayan Ad Soyad Tez Adı Tez Durumu
2022 CEMREGÜL TIRINK Bazı beyaz baş lahana (Brassica oleracea var. capitata subvar. alba) ıslah hatlarının moleküler karakterizasyonu Tamamlandı
2021 GÜLHAN KÖSE Amonyum sülfat ve kalsiyum nitrat uygulamalarının brokkolide agro-morfolojik özellikler ve bioaktif bileşikler üzerine etkisi Tamamlandı
2020 İLYAS KARASAKAL Marulda farklı azot dozları ve salisilik asit uygulamalarının agro-morfolojik özellikler üzerine etkisi Tamamlandı
2019 CEYLAN ÖZLEM OKAY Nitelikli biber ıslah hatlarının genetik ve bazı virüs hastalıklarına dayanıklılık yönünden moleküler karakterizasyonu Tamamlandı
2018 SADULLAH DEMİR Farklı Azot Kaynağı ve Bor Uygulamalarının Marulda Agro-Morfolojik Özellikler Üzerine Etkisi Devam Ediyor
2017 NESLİHAN ERDOĞAN Çorum ili yerel bamya genotiplerinin (Abelmoschus esculentus L.) morfolojik karakterizasyonu Tamamlandı
2016 EMİNE MERVE HASANCAOĞLU Ordu ili fasulye genotiplerinin morfolojik ve moleküler karakterizasyonu Tamamlandı
2015 MALİK ARSAL KÖSE Humus ve humik asit uygulamalarının marulda besin elementi alımı ve verim üzerine etkileri Tamamlandı
2015 ÇAĞRI ÇAĞIRGAN Yerel karpuz genotiplerinin tuz stresine toleranslarının belirlenmesi Tamamlandı
2015 AYŞE KESKİN Tuzlu koşullarda farklı organik materyal uygulamalarının soğanda verim ve kalite üzerine etkileri Tamamlandı
Yıl Hazırlayan Ad Soyad Tez Adı Tez Durumu
2023 YUSUF ÖCAL Kavun (Cucumis melo L.) Genotiplerinin Yüksek Sıcaklık Stresi Koşullarına Tepkilerinin Belirlenmesi ve Kalsiyum Uygulamalarının Bitki Gelişimi, Verim ve Meyve Kalite Üzerine Etkisi Devam Ediyor
2021 MALİK ARSAL KÖSE Orta ve doğu karadeniz bölgesinden toplanan pazı (Beta vulgaris var. cicla) genotiplerinin biyokimyasal, morfolojik ve moleküler karakterizasyonu Tamamlandı

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ