HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
PROFESÖR SAİM ZEKİ BOSTAN
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/BAHÇE BİTKİLERİ BÖLÜMÜ/MEYVE YETİŞTİRME VE ISLAHI ANABİLİM DALI/
(Araştırmacı ID :
2344
) - (ORCID :
)
szbostan@odu.edu.tr
Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı
Bahçe Bitkileri Yetiştirme ve Islahı
1
Tombul Fındık Çeşidinde Sulama ile Depolama Süresince Meyvede Aflatoksin Oluşumu ve Su Aktivitesi Arasındaki İlişkiler Üzerine Bir Araştırma
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
2
Çayda Farklı Tarihlerde Çırpmanın Hasat Tarihi, Verim ve Yaş Çay Kalite Özelliklerine Etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
3
Farklı Güneşlenme Şartlarının Tombul ve Palaz Fındık Çeşitlerinde Verim ve Kalite Özelliklerine Etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
4
Giresun Koşullarında Yetiştirilen Hayward Kivi Çeşidinde Meyve Gelişim Sürecinde Önemli Kalite Özelliklerinin Değişimi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
5
Çayda Camelia sinensis L Önemli Kalite Özelliklerinin Güneşlenme Durumuna ve Sürgün Dönemlerine Göre Değişimi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
6
Tombul fındık çeşidinde mini yağmurlama sulama yönteminde farklı su seviyesi uygulamalarının verim ve kaliteye etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
7
Tombul Palaz ve Kalınkara Fındık Çeşitlerinde Elle ve Patozla Ayıklanmış Örneklerde Depolama Süresince Meydana Gelen Kalite Değişimleri
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
8
Ordu da Yetiştirilen Hayward Kivisinin Önemli Kimyasal Bileşenler ve Fiziksel Özellikler Yönünden Tanımlanması
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
9
Yaş ve Kuru Çayda Önemli Kalite Parametrelerinin ve Verimin Sarı Çay Akarı Polyphagotarsonemus latus Banks 1904 Prostigmata Tarsonemidae Zararlısı ile Bulaşık Olup Olmama Durumuna Göre Değişiminin Belirlenmesi YÜRÜTÜCÜ
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)
Tamamlandı
10
Güneydoğu Anadolu Tarım Bölgesi Cevizlerinin Seleksiyon Yoluyla Islahı Üzerinde Araştırmalar TOAG 639 Nolu proje KESIN RAPOR
ORDU ÜNİVERSİTESİ
TÜBİTAK PROJESİ
Tamamlandı
11
Çaykara İlçesinde Yetiştirilen Yerel Armut Pyrus spp Genotiplerinin Seleksiyon Yoluyla Islahı ve Ateş Yanıklığına Dayanıklılık Durumlarının Araştırılması
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
12
Karadeniz Bölgesi Dut Morus spp Seleksiyonu I
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)
Devam Ediyor
13
Gürgentepe Ordu İlçesinde Yetiştirilen Yerel Armut Çeşitlerinin Meyve ve Ağaç Özellikleri
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
14
Rize ili koşullarında organik çay üretiminde Sarı çay akarı Polyphagotarsonemus latus Banks 1909 Acari Prostigmata Tarsonemidae nın mücadelesine yönelik çalışmalar
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)
Tamamlandı
15
Çaykara İlçesinde Yetiştirilen Güzlük ve Kışlık Mahalli Armut Çeşitlerinin Pomolojik Özellikleri
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
16
Kabuklu Olarak Depo Edilen Bazı Tombul Grubu Fındık Çeşitlerinde Kalite Değişimleri
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
17
Gama Işını Uygulamalarının Natürel İç Fındıkta Depolama Kalitesine Etkileri
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Sanayi Bakanlığı (SAN-TEZ) PROJESİ
Tamamlandı
18
Ordu da Aflatoksinsiz Fındık
Avrupa Birliği
Tamamlandı
19
Bazı Aromatik Bitkilerin Unlu Mamüllerde Kullanımı
Avrupa Birliği
Tamamlandı
20
Van Ve Çevresinde Yetiştirilen Mahalli Armut Çeşitlerinin Morfolojik Ve Pomolojik Özellikleri Üzerinde Araştırmalar
BAP
Tamamlandı
21
Darende Zerdalilerinin Seleksiyon Yoluyla Islahı Üzerine Araştırmalar
BAP
Tamamlandı
22
Akdamar Adası Bademlerinin Seleksiyon Yoluyla Islahı Üzerine Araştırmalar
BAP
Tamamlandı
23
Kükürtleme Uygulamasının Bazı Antioksidant Madde İçerikleri Üzerine Etkilerinin Araştırılması
İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ
ARAŞTIRMA PROJESİ
Tamamlandı
24
Modern Fındık Tekniklerinin Uygulanmasına Yönelik Eğitim Projesi
Avrupa Birliği
Tamamlandı
25
Gümüşhane İli Zerdalilerinin Prunus armeniaca L Seleksiyon yoluyla Islahı Üzerine Araştırmalar
BAP
Tamamlandı
26
Doğu Karadeniz Bölgesi Muşmulalarının Mespilus Germanica L Seleksiyon Yoluyla Islahı Üzerine Bir Araştırma
BAP
Tamamlandı
27
Ordu Ekolojisinde Yetiştirilen Tombul Palaz Kalınkara Ve Çakıldak Fındık Çeşitlerinde Fenolojik Özelliklerin Belirlenmesi
BAP
Tamamlandı
28
Trabzon İli Merkez İlçe Karayemişlerinin Seleksiyon Yoluyla Islahı Üzerine Araştırmalar
BAP
Tamamlandı
29
Ordu Ekolojisinde Yetiştirilen Tombul Fındık Çeşidinde Klon Seleksiyonu
BAP
Tamamlandı
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×