HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
PROFESÖR ŞEVKET METİN KARA
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/TARLA BİTKİLERİ BÖLÜMÜ/ENDÜSTRİ BİTKİLERİ ANABİLİM DALI/
(Araştırmacı ID :
2862
) - (ORCID :
)
smkara@odu.edu.tr
Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı
Tarla Bitkileri Yetiştirme ve Islahı
1
Yapraktan ve Topraktan Uygulanan Borun Patates Bitkisinin Verim ve Kalitesine Olan Etkilerinin Belirlenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
2
Bazı Yem Bitkisi Tohumlarına Uygulanan Farklı İçeriklere Sahip Uçucu Yağların Çimlenme Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
3
Bazı Ekinezya (Echinacea purpurea, Echinacea angustifolia, Echinacea pallida) Türlerinde Hücre Süspansiyon Kültürleri ile Sekonder Metabolit Üretimi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
4
İn vivo ve in vitro koşullarda Achillea gypsicola tohumlarına uygulanan bazı ön işlemlerin çimlenmeye etkilerinin araştırılması.
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
5
Ordu Üniversitesi Merkez Kampüs Öğrencilerinin Madde Kullanımı
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
6
Farklı reyhan (Ocimum basilicum L.) genotiplerin Cd kaldırma potansiyelinin belirlenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
7
Depo Koşullarında, Kalsiyum Uygulamalarının, Patatesin Bazı Fiziksel Ve Kimyasal Özellikleri Üzerine Olan Etkilerinin Belirlenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
8
Giberellik Asit ve Salisilik Asit uygulamalarının Tuz Stresi Altında yetiştirilen Kolza (Brassica Napus L.) Bitkisinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri Üzerine olan etkileri
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Devam Ediyor
9
Bitki Sıklığının Fesleğende Ocimum basilicum L Herba Verimi ve Uçucu Yağ İçeriği Üzerine Etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
10
Bazı Fesleğen Ocimum basilicum L Populasyonlarının Herba Verimi ve Uçucu Yağ Oranının Belirlenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
11
Ferula Lycia Boiss ve Achillea Gypsicola Türlerinde Kallus Kültürü ile Sekonder Metabolit Üretim Potansiyelinin Belirlenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
TÜBİTAK PROJESİ
Tamamlandı
12
Toprak Kökemli fungusların Mücadelesinde Bazı uçucu Yağların Etkisi üzerine Araştırmalar
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
13
Ekinezya Bitkisi Uçucu Yağının Morfogenetik Ontogenetik ve Diurnal Değişiklikler Yönünden Antioksidan ve Antimikrobiyal Etkilerinin Araştırılması
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×