HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ORHAN KARAKAYA
ORDU ÜNİVERSİTESİ/FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/
(Araştırmacı ID :
226786
) - (ORCID :
)
orhankarakaya@odu.edu.tr
Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı
Bahçe Bitkileri Yetiştirme ve Islahı
1
Hayward Kivi Çeşidinin Soğukta Muhafaza ve Raf Ömrü Performansının Belirlenmesi: Ordu ile Diğer Yetiştiricilik Bölgelerinin Karşılaştırılması
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)
Tamamlandı
2
GA3 ve Kalsiyum Uygulanmış Regina Kiraz Çeşidinin Hasat Sonrası Meyve Kalitesi Üzerine Modifiye Atmosfer Paketleme (MAP) Uygulamasının Etkisi
TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
3
GA3 ve Kalsiyum Uygulanmış Regina Kiraz Çeşidinin Hasat Sonrası Meyve Kalitesi Üzerine Modifiye Atmosfer Paketleme (MAP) Uygulamasının Etkisi
CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
4
Soğukta Muhafaza ve Raf Ömrü Süresince Hayward Kivi Çeşidinin Meyve Kalitesi Üzerine Hasat Sonrası AVG ve MAP Uygulamalarının Etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
5
Bazı Malç Uygulamaların Albion Çilek Çeşidinin Verim ve Meyve Özellikleri Üzerine Etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
ARAŞTIRMA PROJESİ
Tamamlandı
6
Bluecrop Maviyemiş Çeşidinin Soğukta Muhafaza Performansı Üzerine Metil Jasmonat Uygulamalarının Etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
ARAŞTIRMA PROJESİ
Tamamlandı
7
Farklı MAP uygulamalarının soğukta muhafaza edilen hünnap meyvesinin meyve kalitesi üzerine etkileri
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Özel Kuruluşlar
Tamamlandı
8
Farklı olgunluk safhasındaki hünnap meyvelerinin soğukta muhafaza performanslarının belirlenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Özel Kuruluşlar
Tamamlandı
9
Bluecrop Maviyemiş Çeşidinin Soğukta MuhafazaPerformansı Üzerine Aloe vera Uygulamalarının Etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Özel Kuruluşlar
Tamamlandı
10
Seçilmiş Alişar Armudu Klonlarının Toplam Antioksidan Toplam Flavonoid ve Toplam Fenolik Bileşik İçeriğinin Belirlenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
11
Seçilmiş Elma Genotiplerinin Biyokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
12
Yağlıdere Giresun Yöresinde Yetişen Mahalli Elmaların Bazı Meyve ve Ağaç Özelliklerinin Belirlenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×