DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ ÖZBAY DEDE
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/TARLA BİTKİLERİ BÖLÜMÜ/ENDÜSTRİ BİTKİLERİ ANABİLİM DALI/ (Araştırmacı ID : 14559) - (ORCID : 0000-0003-0689-4837) odede@odu.edu.tr

Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı Tarla Bitkileri Yetiştirme ve Islahı

1 Hasat Sonrası Kitosan Uygulamalarının Depo Koşullarındaki Patatesin Bazı Kimyasal Değişimleri Üzerine Etkisi
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
2 Aspirde Çeşit ve Ekim Zamanının Verim ve Verim Unsurları Üzerindeki Etkileri
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
3 Karadeniz Bölgesinde Isırgan (Urtica spp.) Tarımının ve Teknolojisinin Yaygınlaştırılması
  Sanayi Bakanlığı (SAN-TEZ) PROJESİ   Tamamlandı  
4 Ordu Üniversitesi Merkez Kampüs Öğrencilerinin Madde Kullanımı
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
5 Farklı reyhan (Ocimum basilicum L.) genotiplerin Cd kaldırma potansiyelinin belirlenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ   Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
6 Depo Koşullarında, Kalsiyum Uygulamalarının, Patatesin Bazı Fiziksel Ve Kimyasal Özellikleri Üzerine Olan Etkilerinin Belirlenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ   Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
7 Giberellik Asit ve Salisilik Asit uygulamalarının Tuz Stresi Altında yetiştirilen Kolza (Brassica Napus L.) Bitkisinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri Üzerine olan etkileri
  Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
8 Mısır Soya Birlikte Ekim Intercropping Sisteminde Agronomik Verim ve verim Ögelerinin Belirlenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ   Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
9 Van Erciş Ekolojik Koşullarında Azotlu Gübre Form ve Dozlarının Patatesin (Solanum tuberosum L ) Bazı Agronomik ve Teknolojik Özellikleri Üzerine Etkisi.
ORDU ÜNİVERSİTESİ   Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
10 Muş Tütünlerinin Gübrelenmesi Üzerine Bir Çalışma
ORDU ÜNİVERSİTESİ   Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
11 Farklı Potasyum Dozlarının Bazı Patates Çeşitlerinin Verim ve Kalite Parametreleri Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ   Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
12 Farklı Potasyum ve Fosfor Dozlarının Patateste (Solanum tuberosum L) Verim ve Verim Unsurları Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ   Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
13 Yapraktan ve Topraktan Uygulanan Borun Patates Bitkisinin Verim ve Kalitesine olan Etkilerinin Belirlenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ   Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
14 Organik ve İnorganik Kökenli Azotlu Gübrelerin Patatesin Verim ve Verim Unsurları Üzerine Etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ   Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
15 Bazı Bitki Büyüme Düzenleyicilerinin patateste Fide Gelişimi Verim ve Kalite Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ   Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
16 Doğu Karadeniz Bölgesi Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Envanterinin Çıkarılması, Ticari Kullanımının Araştırılması ve Üreticilerin Eğitimi
  Kalkınma Bakanlığı   Tamamlandı  
17 Patates Solanum tuberosum L Fasulye Phaseolus vulgaris L Karışık Ekim Sistemlerinin Intercropping Patatesin Verim ve Verim Unsurları Üzerine Etkisinin Belirlenmesi
KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ   Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ