HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
PROFESÖR CEYHAN TARAKÇIOĞLU
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/TOPRAK BİLİMİ VE BİTKİ BESLEME BÖLÜMÜ/BİTKİ BESLEME ANABİLİM DALI/
(Araştırmacı ID :
16388
) - (ORCID :
0000-0003-1846-2097
)
ctarakcioglu@odu.edu.tr
Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı
Toprak Bilimi ve Bitki Besleme
1
Farklı demir kaynaklarının bakla bitkisinin besin maddesi içerikleri üzerine etkisi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
2
Farklı Gübre ve Gübreleme Oranlarının Kivinin Verim ve Yaprakların Besin Element İçeriği Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
3
Azotlu ve potasyumlu gübrelemenin kivi bitkisinin farklı dönemlerde yaprakların besin elementleri içeriği ile verim ve meyve kalitesi üzerine etkisi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
4
Farklı humik asit uygulama dozları ve azotlu gübrelerin marulun gelişimi ile baı toprak özellikleri üzerine etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
5
Fındık Kabuğundan Üretilen Biokömürün Farklı Fraksiyonları İle Organik Atıkların Toprak Özellikleri Ve Enzim Aktivitesi Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
6
Biber Bitkisinin (Capsicum annuum L.) Gelişimi, Kök ve Yaprak Beslenmesi Üzerine Fındık Zurufunun Tane Büyüklüğü ve Olgunlaşma Sürelerinin Etkileri
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
7
Ordu İli Merkez İlçe Topraklarında Erozyon Riskinin Jeoistatistiksel Tekniklerle Değerlendirilmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
8
Organik ve Konvansiyonel Tarım Yapılan Fındık Bahçesinin Toprak ve Yaprak Analizleriyle Beslenme Durumlarının Karşılaştırılması
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
9
Asit Reaksiyonlu Toprağa Kireç Uygulamasının Aşılı ve Aşısız Domates Bitkisinin Gelişimi ile Bitki Besin Maddesi İçeriği Üzerine Etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
10
Atık Fındık Zurufunun Mikrobiyal Biyoteknolojik Teknikler İle Kompostlanması
ORDU ÜNİVERSİTESİ
TÜBİTAK PROJESİ
Tamamlandı
11
Ordu Yöresi Fındık Bahçesi Topraklarının Bitkiye Yarayışlı Fosfor Miktarının Belirlenmesinde Değişik Ekstraksiyon Yöntemlerinin Karşılaştırılması
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
12
Palaz ve Tombul çeşit fındık bitkisi yapraklarında bitki besin maddesi içeriklerinin mevsimsel değişiminin incelenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
13
Toprak suyunun doymuş ve doymamış hidrolik iletkenliğinin klorun birebir yer değiştirme testleri miscrible displacement tests ile ölçümü karakterizasyonu ve matematiksel ifadesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
TÜBİTAK PROJESİ
Tamamlandı
14
Yüzey Toprağı Stabilizasyon Yöntemlerinin Arazide Karşılaştırılması
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
15
Ordu Yöresinde Fındık Corylus Avellana L Yetiştirilen Toprakların Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri ile Fındığın Beslenme Durumu ve Meyvesinin Kalite Özellikleri
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
16
Ordu Yöresinde Yetiştirilen Kivi Meyvesinin (Actinidia deliciosa) Toprak ve Yaprak Analizleriyle Beslenme Sorunlarının Belirlenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
17
Azotlu ve Potasyumlu Gübrelemenin Hayward Kivi Çeşidinde Actinidia deliciosa Yaprakların Besin Maddesi Dağılımı ile Verim Üzerine Etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
18
Kivi ve Fındık Bitkisinde Borlu Gübrelemenin Verim ve Yaprakların Bor İçerikleri Üzerine Etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)
Tamamlandı
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×