HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
PROFESÖR BURHAN ÖZTÜRK
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/BAHÇE BİTKİLERİ BÖLÜMÜ/MEYVE YETİŞTİRME VE ISLAHI ANABİLİM DALI/
(Araştırmacı ID :
19542
) - (ORCID :
0000-0002-0867-3942
)
burhanozturk@odu.edu.tr
Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı
Bahçe Bitkileri Yetiştirme ve Islahı
1
Malatya'da (Akçadağ) Yetişen Alıçların Biyokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
2
Ordu'da Yetiştirilen Kivi Çeşitlerinin Verim ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
3
Ordu Ekolojik Koşullarında Klonal Anaçlar Üzerinde Yetiştirilen Bazı Elma Çeşitlerinin Verim ve Meyve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
4
Nanofiber Membranları Uygulamalarının Kesme Gül (Rosa hybrida L.) Çiçeklerinin Vazo Ömrüne Etkileri
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Devam Ediyor
5
Bazı Fındık (Corylus avellana L.) Çeştilerinin Allerjenik Gen Ürünü İçeriği Bakımından Kalite Analizi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
6
Çakıldak ve Tombul fındık çeşitlerinde farklı dikim sıklığı ve budama sistemlerinin uygulanabilirliğinin araştırılması
-Tübitak 1001
Devam Ediyor
7
Kısıntılı sulama rejimleriyle uygulanan biogübrenin oturak fasulyenin verim, kalite ve bazı biyokimyasal özellikleri üzerine etkileri
-Tübitak 1002
Devam Ediyor
8
Türk somonu ve hamsi atıklarından elde edilen protein hidrolizatlarının topraksız domates yetiştiriciliğinde biyostimulant olarak kullanım olanaklarının araştırılması ve meyvelerin hasat sonrası muhafazasına etkisinin belirlenmesi
-Tübitak 1001
Devam Ediyor
9
Bakır ve bor bazlı biyonanokompozitlerin geliştirilmesi ve kitosan yardımıyla çilek ve kiraz meyvelerinin muhafaza performansının artırılması
-Tübitak 1003
Devam Ediyor
10
Biyobozunur malç uygulamalarının kapya biberin (Capsicum annuum L. var. conoides (Mill.) Irish) hasat sonrası kalite performansı ve biyoaktif bileşen içeriği üzerine etkileri.
-Tübitak 1002
Tamamlandı
11
Bazı yabancı fındık çeşitlerinin Ordu ekolojik koşullarında kalite özelliklerinin incelenmesi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Devam Ediyor
12
Daday İlçesinde Yetiştirilen Üryani Eriğinde (Prunus domestica) Klon Seleksiyonu
Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)
Tamamlandı
13
Ümitvar Sinop Armutlarının Performanslarının Belirlenmesi
Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)
Tamamlandı
14
Farklı Hasat Zamanlarına Bağlı Olarak Fındıkta Meyve Kalitesinde ve Fitokimyasal İçeriğindeki Değişimlerin Belirlenmesi
Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)
Tamamlandı
15
Soğukta Muhafaza ve Raf Ömrü Süresince Hayward Kivi Çeşidinin Meyve Kalitesi Üzerine Hasat Sonrası AVG ve MAP Uygulamalarının Etkisi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
16
GA3 ve Kalsiyum Uygulanmış Regina Kiraz Çeşidinin Hasat Sonrası Meyve Kalitesi Üzerine Modifiye Atmosfer Paketleme (MAP) Uygulamasının Etkisi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
17
Hünnap (Ziziphus jujuba Mill.) meyvesinin soğukta muhafaza performansı üzerine hasat sonrası 1-metilsiklopropen (1-MCP) uygulamasının etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
18
Krymsk 5 ve Piku 1 anacı üzerine aşılı 0900 Ziraat ve Regina kiraz çeşitlerinin performansı üzerine terbiye sistemlerinin etkisi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
19
Bazı Fındık Çeşitlerinde Aminoetoksivinilglisin (AVG) uygulamalarının Verim ve Kalite Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
ARAŞTIRMA PROJESİ
Tamamlandı
20
Hayward Kivi Çeşidinin Soğukta Muhafaza ve Raf Ömrü Performansının Belirlenmesi: Ordu ile Diğer Yetiştiricilik Bölgelerinin Karşılaştırılması
Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)
Tamamlandı
21
Hünnap meyvesinin (Ziziphus jujuba Mill.) çatlaması üzerine farklı uygulamaların etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
22
Soğukta Muhafaza ve Raf Ömrü Süresince Hayward Kivi Çeşidinin Meyve Kalitesi Üzerine Hasat Sonrası AVG ve MAP Uygulamalarının Etkisi
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
23
Karanfil’xxin (Dianthus caryophyllus L.) Vazo Ömrü Üzerine Hasat Öncesi Aminoetoksivinilglisin (AVG) Uygulamalarının Etkisinin Belirlenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
24
SOĞUKTA MUHAFAZA SÜRESİNCE KAYISI MEYVESİNİN FİZİKO-MEKANİK VE BİYOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE METİL JASMONAT (MeJA) VE MODİFİYE ATMOSFER PAKETLEME (MAP) UYGULAMALARININ ETKİSİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
25
Farklı Olgunluk Safhasındaki Hünnap Meyvelerinin Soğukta Muhafaza Performanslarının Belirlenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Özel Kuruluşlar
Tamamlandı
26
Farklı MAP uygulamalarının soğukta muhafaza edilen hünnap meyvesinin meyve kalitesi üzerine etkileri
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Özel Kuruluşlar
Tamamlandı
27
Bluecrop Maviyemiş Çeşidinin Soğukta Muhafaza Performansı Üzerine Aloe vera Uygulamalarının Etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Özel Kuruluşlar
Tamamlandı
28
Hünnap Meyvesinin Hasat Sonrası Depo ve Raf Ömrü Üzerine Aloe Vera Jeli ve MAP Modifiye Atmosfer Paketleme Uygulamalarının Etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
29
Kızılcık Cornus mas L Meyvesinin Soğukta Muhafaza ve Raf Ömrü Performansının Belirlenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
30
Karayemiş Prunus Laurocerasus Meyvesinin Biyo Teknik Özellikleri Üzerine Hasat Dönemlerinin Etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
31
Piraziz Elmasının Soğukta Muhafaza Performansı Üzerine Farklı Uygulamaların Etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
32
Karayemiş Meyvesinin Soğukta Muhafaza Süresi ve Meyve Kalitesi Üzerine Aloe vera Jel ve Modifiye Atmosfer Paketleme Uygulamalarının Etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
33
Bazı Yoğun Dikim Sistemleri ve Soğuklara Dayanıklı Anaçların Krymsk 5 ve Krymsk 6 0900 Ziraat Çeşidinin Performansı Üzerine Etkileri
ORDU ÜNİVERSİTESİ
-Tübitak 3501
Tamamlandı
34
Jonagold elma çeşidinde aminoethoksivinilglisinin AVG hasat önü dökümüne Braeburn elma çeşidinde metil jasmonatın MeJA renklenme üzerine etkileri
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
35
Kivi fidanı üretiminde farklı anaç çaplarının aşı başarısı ve fidan gelişimi üzerine etkileri
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
36
Orta Karadeniz Bölgesi İçin Üstün Kestane Genotiplerinin Belirlenmesi ve Çeşit Tescili
-Tübitak 1001
Tamamlandı
37
Braeburn Elma Çeşidinde AVG nin Hasat Önü Döküm Üzerine Etkisi
-Tübitak 1002
Tamamlandı
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×