2018-2019 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - PRATİK - Gram negatif bakteri identifikasyonu |
Türkçe |
4 |
2018-2019 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Arbovirüsler |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - HIV |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Hepatit virüsleri |
Türkçe |
4 |
2018-2019 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Picornavirüsler: Poliyomiyelit, Koksaki ve ECHO virüsleri |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Anaerop sporlu gram pozitif basiller: Clostridiumlar |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Anaerop sporsuz bakteriler |
Türkçe |
1 |
2018-2019 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Aerop sporlu gram pozitif basiller |
Türkçe |
1 |
2018-2019 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Brucella |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Pseudomonas ve diğer nonfermentatif bakteriler |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Campylobacter ve Helicobacter |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Vibrio |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Yersinia ve Diğer Enterobacteriaceae Cinsleri |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Salmonella |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Shigella |
Türkçe |
1 |
2018-2019 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Escherichia coli |
Türkçe |
1 |
2018-2019 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Enterobacteriaceae genel özellikleri |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - PRATİK - Mayaların ve küflerin izolasyonu- identifikasyonu, Serolojik testler |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - PCR ve yeni moleküler tanı yöntemleri |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - İşaretli Katı Faz Yöntemleri ELISA ve IFA |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Invitro antijen-antikor birleşmesi: Serolojik yöntemlerde prensipler |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Fırsatçı (Opportunistik) Mikozlar |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Sistemik (Endemik) Mikozlar |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Yüzeyel, Kutanöz ve Subkutanöz Mikozlar |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - İmmünolojinin Temel Kavramları ve İmmün Sistem Hücreleri |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - PRATİK - Mikrobiyoloji laboratuvarında kullanılan cihazlar, Besiyerleri, Üreme görünümleri ve Boyama yöntemleri |
Türkçe |
4 |
2018-2019 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Sterilizasyon, dezenfeksiyon ve antisepsi |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Normal vücut floraları |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Virülans ve patojenite |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Virüsler ve genel özellikleri |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mantarlar ve genel özellikleri |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mikroorganizmaların üretilmesi ve besiyerleri |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Boyalar, boyama yöntemleri ve mikroskopik değerlendirme |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Bakterilerin beslenmeleri ve üremeleri |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mikroorganizma genetiği |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Hücre duvar yapısı |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mikroorganizmaların temel yapısı |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mikroorganizmaların sınıflandırılması |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mikrobiyolojiye giriş ve tarihçe |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
DİŞ302 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - HIV enfeksiyonları |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
DİŞ302 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Anaerob bakteriler |
Türkçe |
4 |
2018-2019 |
DİŞ302 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Ağzın mikrobiyolojik muayenesi |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
DİŞ302 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Çürük ve Pulpitin mikrobiyolojisi |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
DİŞ302 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Periodontal mikrobiyoloji |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
DİŞ302 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Oral bakterilerde adherans |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
DİŞ302 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Ağız mikrobiyolojisi ve Mikrop konak ilişkisi |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Klinik örnek alma, saklama ve transport |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Dezenfeksiyon ve Sterilizasyon yöntemleri |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Aşılar ve pasif bağışıklık |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - İmmünolojinin temel kavramları ve immün sistem hücreleri |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Virülans ve Patojenite |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Mikroorganizma-Konak ilişkileri ve Patogenez |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Normal vücut floraları |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Mikoloji, fungusların genel özellikleri, çeşitleri ve insanda yaptıkları hastalıklar |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Viroloji, virüslerin genel özellikleri, çeşitleri ve insanda yaptıkları hastalıklar |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Mikroorganizma genetiği, Boyama yöntemleri |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Bakterilerde Çoğalma-Yaşam ve Ölüm, Besiyerleri, Antimikrobiyaller |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Bakteriyoloji ve bakterilerin yapıları |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Mikrobiyolojiye giriş (Mikrobiyolojinin tarihçesi ve Mikrobiyal taksonomi) |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Sterilizasyon, dezenfeksiyon ve antisepsi |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Aşılar ve serumlar |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Örnek alma, saklama transport |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Bağışıklık sistemi |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Virulans ve patojenite |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Normal vücut floraları |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Mantarlar ve genel özellikleri |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Virüsler ve genel özellikleri |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Mikroorganizmaların üretilmesi ve besiyerleri |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Boyalar, boyama yöntemleri ve mikroskopik değerlendirme |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Mikroorganizma genetiği |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Bakterilerde Çoğalma-Yaşam ve Ölüm |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Hücre duvar yapısı ve Konak parazit ilişkileri |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Mikroorganizmaların temel yapısı ve Prokaryotların Mikroanatomisi |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Mikrobiyolojiye giriş (Mikrobiyolojinin tarihçesi ve Mikrobiyal taksonomi) |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - PRATİK - Gram negatif bakteri identifikasyonu |
Türkçe |
4 |
2017-2018 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Arbovirüsler |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - HIV |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Hepatit virüsleri |
Türkçe |
4 |
2017-2018 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Picornavirüsler: Poliyomiyelit, Koksaki ve ECHO virüsleri |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Anaerop sporlu gram pozitif basiller: Clostridiumlar |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Anaerop sporsuz bakteriler |
Türkçe |
1 |
2017-2018 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Aerop sporlu gram pozitif basiller |
Türkçe |
1 |
2017-2018 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Brucella |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Pseudomonas ve diğer nonfermentatif bakteriler |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Campylobacter ve Helicobacter |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Vibrio |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Yersinia ve Diğer Enterobacteriaceae Cinsleri |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Salmonella |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Shigella |
Türkçe |
1 |
2017-2018 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Escherichia coli |
Türkçe |
1 |
2017-2018 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Enterobacteriaceae genel özellikleri |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - PRATİK - Mayaların ve küflerin izolasyonu- identifikasyonu, Serolojik testler |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - PCR ve yeni moleküler tanı yöntemleri |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - İşaretli Katı Faz Yöntemleri ELISA ve IFA |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Invitro antijen-antikor birleşmesi: Serolojik yöntemlerde prensipler |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Fırsatçı (Opportunistik) Mikozlar |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Sistemik (Endemik) Mikozlar |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Yüzeyel, Kutanöz ve Subkutanöz Mikozlar |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - İmmünolojinin Temel Kavramları ve İmmün Sistem Hücreleri |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - PRATİK - Mikrobiyoloji laboratuvarında kullanılan cihazlar, Besiyerleri, Üreme görünümleri ve Boyama yöntemleri |
Türkçe |
6 |
2017-2018 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Sterilizasyon, dezenfeksiyon ve antisepsi |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Normal vücut floraları |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Virülans ve patojenite |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Virüsler ve genel özellikleri |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mantarlar ve genel özellikleri |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mikroorganizmaların üretilmesi ve besiyerleri |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Boyalar, boyama yöntemleri ve mikroskopik değerlendirme |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Bakterilerin beslenmeleri ve üremeleri |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mikroorganizma genetiği |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Hücre duvar yapısı |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mikroorganizmaların temel yapısı |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mikroorganizmaların sınıflandırılması |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mikrobiyolojiye giriş ve tarihçe |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
DİŞ302 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - HIV enfeksiyonları |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
DİŞ302 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Anaerob bakteriler |
Türkçe |
4 |
2017-2018 |
DİŞ302 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Ağzın mikrobiyolojik muayenesi |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
DİŞ302 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Çürük ve Pulpitin mikrobiyolojisi |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
DİŞ302 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Periodontal mikrobiyoloji |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
DİŞ302 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Oral bakterilerde adherans |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
DİŞ302 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Ağız mikrobiyolojisi ve Mikrop konak ilişkisi |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Klinik örnek alma, saklama ve transport |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Dezenfeksiyon ve Sterilizasyon yöntemleri |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Aşılar ve pasif bağışıklık |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - İmmünolojinin temel kavramları ve immün sistem hücreleri |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Virülans ve Patojenite |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Mikroorganizma-Konak ilişkileri ve Patogenez |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Normal vücut floraları |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Mikoloji, fungusların genel özellikleri, çeşitleri ve insanda yaptıkları hastalıklar |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Viroloji, virüslerin genel özellikleri, çeşitleri ve insanda yaptıkları hastalıklar |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Mikroorganizma genetiği, Boyama yöntemleri |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Bakterilerde Çoğalma-Yaşam ve Ölüm, Besiyerleri, Antimikrobiyaller |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Bakteriyoloji ve bakterilerin yapıları |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Mikrobiyolojiye giriş (Mikrobiyolojinin tarihçesi ve Mikrobiyal taksonomi) |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Sterilizasyon, dezenfeksiyon ve antisepsi |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Aşılar ve serumlar |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Örnek alma, saklama transport |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Bağışıklık sistemi |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Virulans ve patojenite |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Normal vücut floraları |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Mantarlar ve genel özellikleri |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Virüsler ve genel özellikleri |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Mikroorganizmaların üretilmesi ve besiyerleri |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Boyalar, boyama yöntemleri ve mikroskopik değerlendirme |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Mikroorganizma genetiği |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Bakterilerde Çoğalma-Yaşam ve Ölüm |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Hücre duvar yapısı ve Konak parazit ilişkileri |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Mikroorganizmaların temel yapısı ve Prokaryotların Mikroanatomisi |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Mikrobiyolojiye giriş (Mikrobiyolojinin tarihçesi ve Mikrobiyal taksonomi) |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - HIV |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Hepatit virüsleri |
Türkçe |
4 |
2016-2017 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Picornavirüsler: Poliyomiyelit, Koksaki ve ECHO virüsleri |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Anaerop sporlu gram pozitif basiller: Clostridiumlar |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Anaerop sporsuz bakteriler |
Türkçe |
1 |
2016-2017 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Aerop sporlu gram pozitif basiller |
Türkçe |
1 |
2016-2017 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Brucella |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Pseudomonas ve diğer nonfermentatif bakteriler |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Campylobacter ve Helicobacter |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Vibrio |
Türkçe |
1 |
2016-2017 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Yersinia ve Diğer Enterobacteriaceae Cinsleri |
Türkçe |
1 |
2016-2017 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Salmonella |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Shigella |
Türkçe |
1 |
2016-2017 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Escherichia coli |
Türkçe |
1 |
2016-2017 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Enterobacteriaceae genel özellikleri |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - PRATİK - Mayaların ve küflerin izolasyonu- identifikasyonu, Serolojik testler |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - PCR ve yeni moleküler tanı yöntemleri |
Türkçe |
1 |
2016-2017 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - İşaretli Katı Faz Yöntemleri ELISA ve IFA |
Türkçe |
1 |
2016-2017 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Invitro antijen-antikor birleşmesi: Serolojik yöntemlerde prensipler |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Fırsatçı (Opportunistik) Mikozlar |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Sistemik (Endemik) Mikozlar |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Yüzeyel, Kutanöz ve Subkutanöz Mikozlar |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - İmmünolojinin Temel Kavramları ve İmmün Sistem Hücreleri |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - PRATİK - Mikrobiyoloji laboratuvarında kullanılan cihazlar, Besiyerleri, Üreme görünümleri ve Boyama yöntemleri |
Türkçe |
4 |
2016-2017 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Sterilizasyon, dezenfeksiyon ve antisepsi |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Normal vücut floraları |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Virülans ve patojenite |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Virüsler ve genel özellikleri |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mantarlar ve genel özellikleri |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mikroorganizmaların üretilmesi ve besiyerleri |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Boyalar, boyama yöntemleri ve mikroskopik değerlendirme |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Bakterilerin beslenmeleri ve üremeleri |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mikroorganizma genetiği |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Hücre duvar yapısı |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mikroorganizmaların temel yapısı |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mikroorganizmaların sınıflandırılması |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mikrobiyolojiye giriş ve tarihçe |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
DİŞ302 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - HIV enfeksiyonları |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
DİŞ302 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Anaerob bakteriler |
Türkçe |
4 |
2016-2017 |
DİŞ302 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Ağzın mikrobiyolojik muayenesi |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
DİŞ302 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Çürük ve Pulpitin mikrobiyolojisi |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
DİŞ302 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Periodontal mikrobiyoloji |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
DİŞ302 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Oral bakterilerde adherans |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
DİŞ302 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Ağız mikrobiyolojisi ve Mikrop konak ilişkisi |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Klinik örnek alma, saklama ve transport |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Dezenfeksiyon ve Sterilizasyon yöntemleri |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Aşılar ve pasif bağışıklık |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - İmmünolojinin temel kavramları ve immün sistem hücreleri |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Virülans ve Patojenite |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Mikroorganizma-Konak ilişkileri ve Patogenez |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Normal vücut floraları |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Mikoloji, fungusların genel özellikleri, çeşitleri ve insanda yaptıkları hastalıklar |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Viroloji, virüslerin genel özellikleri, çeşitleri ve insanda yaptıkları hastalıklar |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Mikroorganizma genetiği, Boyama yöntemleri |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Bakterilerde Çoğalma-Yaşam ve Ölüm, Besiyerleri, Antimikrobiyaller |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Bakteriyoloji ve bakterilerin yapıları |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Mikrobiyolojiye giriş (Mikrobiyolojinin tarihçesi ve Mikrobiyal taksonomi) |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Sterilizasyon, dezenfeksiyon ve antisepsi |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Aşılar ve serumlar |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Örnek alma, saklama transport |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Bağışıklık sistemi |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Virulans ve patojenite |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Normal vücut floraları |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Mantarlar ve genel özellikleri |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Virüsler ve genel özellikleri |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Mikroorganizmaların üretilmesi ve besiyerleri |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Boyalar, boyama yöntemleri ve mikroskopik değerlendirme |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Mikroorganizma genetiği |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Bakterilerde Çoğalma-Yaşam ve Ölüm |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Hücre duvar yapısı ve Konak parazit ilişkileri |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Mikroorganizmaların temel yapısı ve Prokaryotların Mikroanatomisi |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Mikrobiyolojiye giriş (Mikrobiyolojinin tarihçesi ve Mikrobiyal taksonomi) |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - HIV |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Hepatit virüsleri |
Türkçe |
4 |
2015-2016 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Picornavirüsler: Poliyomiyelit, Koksaki ve ECHO virüsleri |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Anaerop sporlu gram pozitif basiller: Clostridiumlar |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Anaerop sporsuz bakteriler |
Türkçe |
1 |
2015-2016 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Aerop sporlu gram pozitif basiller |
Türkçe |
1 |
2015-2016 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Brucella |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Pseudomonas ve diğer nonfermentatif bakteriler |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Campylobacter ve Helicobacter |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Vibrio |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Yersinia ve Diğer Enterobacteriaceae Cinsleri |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Salmonella |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Shigella |
Türkçe |
1 |
2015-2016 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Escherichia coli |
Türkçe |
1 |
2015-2016 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Enterobacteriaceae genel özellikleri |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - PRATİK - Mayaların ve küflerin izolasyonu- identifikasyonu, Serolojik testler |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - PCR ve yeni moleküler tanı yöntemleri |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - İşaretli Katı Faz Yöntemleri ELISA ve IFA |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Invitro antijen-antikor birleşmesi: Serolojik yöntemlerde prensipler |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Fırsatçı (Opportunistik) Mikozlar |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Sistemik (Endemik) Mikozlar |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Yüzeyel, Kutanöz ve Subkutanöz Mikozlar |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - İmmünolojinin Temel Kavramları ve İmmün Sistem Hücreleri |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - PRATİK - Mikrobiyoloji laboratuvarında kullanılan cihazlar, Besiyerleri, Üreme görünümleri ve Boyama yöntemleri |
Türkçe |
4 |
2015-2016 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Sterilizasyon, dezenfeksiyon ve antisepsi |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Normal vücut floraları |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Virülans ve patojenite |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Virüsler ve genel özellikleri |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mantarlar ve genel özellikleri |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mikroorganizmaların üretilmesi ve besiyerleri |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Boyalar, boyama yöntemleri ve mikroskopik değerlendirme |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Bakterilerin beslenmeleri ve üremeleri |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mikroorganizma genetiği |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Hücre duvar yapısı |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mikroorganizmaların temel yapısı |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mikroorganizmaların sınıflandırılması |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mikrobiyolojiye giriş ve tarihçe |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
DİŞ327 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - HIV enfeksiyonları |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
DİŞ327 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Anaerob bakteriler |
Türkçe |
4 |
2015-2016 |
DİŞ327 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Ağzın mikrobiyolojik muayenesi |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
DİŞ327 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Çürük ve Pulpitin mikrobiyolojisi |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
DİŞ327 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Periodontal mikrobiyoloji |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
DİŞ327 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Oral bakterilerde adherans |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
DİŞ327 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Ağız mikrobiyolojisi ve Mikrop konak ilişkisi |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Klinik örnek alma, saklama ve transport |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Dezenfeksiyon ve Sterilizasyon yöntemleri |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Aşılar ve pasif bağışıklık |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - İmmünolojinin temel kavramları ve immün sistem hücreleri |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Virülans ve Patojenite |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Mikroorganizma-Konak ilişkileri ve Patogenez |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Normal vücut floraları |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Mikoloji, fungusların genel özellikleri, çeşitleri ve insanda yaptıkları hastalıklar |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Viroloji, virüslerin genel özellikleri, çeşitleri ve insanda yaptıkları hastalıklar |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Mikroorganizma genetiği, Boyama yöntemleri |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Bakterilerde Çoğalma-Yaşam ve Ölüm, Besiyerleri, Antimikrobiyaller |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Bakteriyoloji ve bakterilerin yapıları |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Mikrobiyolojiye giriş (Mikrobiyolojinin tarihçesi ve Mikrobiyal taksonomi) |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Sterilizasyon, dezenfeksiyon ve antisepsi |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Aşılar ve serumlar |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Örnek alma, saklama transport |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Bağışıklık sistemi |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Virulans ve patojenite |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Normal vücut floraları |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Mantarlar ve genel özellikleri |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Virüsler ve genel özellikleri |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Mikroorganizmaların üretilmesi ve besiyerleri |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Boyalar, boyama yöntemleri ve mikroskopik değerlendirme |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Mikroorganizma genetiği |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Bakterilerde Çoğalma-Yaşam ve Ölüm |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Hücre duvar yapısı ve Konak parazit ilişkileri |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Mikroorganizmaların temel yapısı ve Prokaryotların Mikroanatomisi |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Mikrobiyolojiye giriş (Mikrobiyolojinin tarihçesi ve Mikrobiyal taksonomi) |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Streptokoklar ve pneumokoklar |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Piyojenik koklar: Stafilokoklar |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Arbovirüsler |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - HIV |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Hepatit virüsleri |
Türkçe |
4 |
2014-2015 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Picornavirüsler: Poliyomiyelit, Koksaki ve ECHO virüsleri |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Herpes virüsler |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Legionella’lar |
Türkçe |
1 |
2014-2015 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - M. catharralis |
Türkçe |
1 |
2014-2015 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Brucella |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Spiroketler: Treponema pallidum |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Campylobacter ve Helicobacter |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Orthomyxoviruslar, Paramyxoviruslar ve Adenoviruslar |
Türkçe |
3 |
2014-2015 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Actinomycetes’ler ve Nocardia’lar |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Neiseria’lar: N. meningitidis, N. gonorrhoeae |
Türkçe |
1 |
2014-2015 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Küçük gram negatif basiller: Hemofil bakteriler |
Türkçe |
1 |
2014-2015 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Mikobakteriler |
Türkçe |
3 |
2014-2015 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - PRATİK - Mayaların ve küflerin izolasyonu- identifikasyonu, Serolojik testler |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - PCR ve yeni moleküler tanı yöntemleri |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - İşaretli Katı Faz Yöntemleri ELISA ve IFA |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Invitro antijen-antikor birleşmesi: Serolojik yöntemlerde prensipler |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Fırsatçı (Opportunistik) Mikozlar |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Sistemik (Endemik) Mikozlar |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Yüzeyel, Kutanöz ve Subkutanöz Mikozlar |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - İmmünolojinin Temel Kavramları ve İmmün Sistem Hücreleri |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
DİŞ327 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - HIV enfeksiyonları |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
DİŞ327 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Anaerob bakteriler |
Türkçe |
4 |
2014-2015 |
DİŞ327 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Ağzın mikrobiyolojik muayenesi |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
DİŞ327 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Çürük ve Pulpitin mikrobiyolojisi |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
DİŞ327 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Periodontal mikrobiyoloji |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
DİŞ327 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Oral bakterilerde adherans |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
DİŞ327 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Ağız mikrobiyolojisi ve Mikrop konak ilişkisi |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Klinik örnek alma, saklama ve transport |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Dezenfeksiyon ve Sterilizasyon yöntemleri |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Aşılar ve pasif bağışıklık |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - İmmünolojinin temel kavramları ve immün sistem hücreleri |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Virülans ve Patojenite |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Mikroorganizma-Konak ilişkileri ve Patogenez |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Normal vücut floraları |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Mikoloji, fungusların genel özellikleri, çeşitleri ve insanda yaptıkları hastalıklar |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Viroloji, virüslerin genel özellikleri, çeşitleri ve insanda yaptıkları hastalıklar |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Mikroorganizma genetiği, Boyama yöntemleri |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Bakterilerde Çoğalma-Yaşam ve Ölüm, Besiyerleri, Antimikrobiyaller |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Bakteriyoloji ve bakterilerin yapıları |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Mikrobiyolojiye giriş (Mikrobiyolojinin tarihçesi ve Mikrobiyal taksonomi) |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Sterilizasyon, dezenfeksiyon ve antisepsi |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Aşılar ve serumlar |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Örnek alma, saklama transport |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Bağışıklık sistemi |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Virulans ve patojenite |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Normal vücut floraları |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Mantarlar ve genel özellikleri |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Virüsler ve genel özellikleri |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Mikroorganizmaların üretilmesi ve besiyerleri |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Boyalar, boyama yöntemleri ve mikroskopik değerlendirme |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Mikroorganizma genetiği |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Bakterilerde Çoğalma-Yaşam ve Ölüm |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Hücre duvar yapısı ve Konak parazit ilişkileri |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Mikroorganizmaların temel yapısı ve Prokaryotların Mikroanatomisi |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Mikrobiyolojiye giriş (Mikrobiyolojinin tarihçesi ve Mikrobiyal taksonomi) |
Türkçe |
2 |