| 2018-2019 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - PRATİK - Gram negatif bakteri identifikasyonu | Türkçe | 4 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Arbovirüsler | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - HIV | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Hepatit virüsleri | Türkçe | 4 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Picornavirüsler: Poliyomiyelit, Koksaki ve ECHO virüsleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Anaerop sporlu gram pozitif basiller: Clostridiumlar | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Anaerop sporsuz bakteriler | Türkçe | 1 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Aerop sporlu gram pozitif basiller | Türkçe | 1 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Brucella | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Pseudomonas ve diğer nonfermentatif bakteriler | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Campylobacter ve Helicobacter | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Vibrio | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Yersinia ve Diğer Enterobacteriaceae Cinsleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Salmonella | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Shigella | Türkçe | 1 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Escherichia coli | Türkçe | 1 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Enterobacteriaceae genel özellikleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - PRATİK - Mayaların ve küflerin izolasyonu- identifikasyonu, Serolojik testler | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - PCR ve yeni moleküler tanı yöntemleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - İşaretli Katı Faz Yöntemleri ELISA ve IFA | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Invitro antijen-antikor birleşmesi: Serolojik yöntemlerde prensipler | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Fırsatçı (Opportunistik) Mikozlar | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Sistemik (Endemik) Mikozlar | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Yüzeyel, Kutanöz ve Subkutanöz Mikozlar | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - İmmünolojinin Temel Kavramları ve İmmün Sistem Hücreleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - PRATİK - Mikrobiyoloji laboratuvarında kullanılan cihazlar, Besiyerleri, Üreme görünümleri ve Boyama yöntemleri | Türkçe | 4 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Sterilizasyon, dezenfeksiyon ve antisepsi | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Normal vücut floraları | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Virülans ve patojenite | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Virüsler ve genel özellikleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mantarlar ve genel özellikleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mikroorganizmaların üretilmesi ve besiyerleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Boyalar, boyama yöntemleri ve mikroskopik değerlendirme | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Bakterilerin beslenmeleri ve üremeleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mikroorganizma genetiği | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Hücre duvar yapısı | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mikroorganizmaların temel yapısı | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mikroorganizmaların sınıflandırılması | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mikrobiyolojiye giriş ve tarihçe | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | DİŞ302 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - HIV enfeksiyonları | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | DİŞ302 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Anaerob bakteriler | Türkçe | 4 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | DİŞ302 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Ağzın mikrobiyolojik muayenesi | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | DİŞ302 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Çürük ve Pulpitin mikrobiyolojisi | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | DİŞ302 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Periodontal mikrobiyoloji | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | DİŞ302 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Oral bakterilerde adherans | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | DİŞ302 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Ağız mikrobiyolojisi ve Mikrop konak ilişkisi | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Klinik örnek alma, saklama ve transport | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Dezenfeksiyon ve Sterilizasyon yöntemleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Aşılar ve pasif bağışıklık | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - İmmünolojinin temel kavramları ve immün sistem hücreleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Virülans ve Patojenite | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Mikroorganizma-Konak ilişkileri ve Patogenez | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Normal vücut floraları | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Mikoloji, fungusların genel özellikleri, çeşitleri ve insanda yaptıkları hastalıklar | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Viroloji, virüslerin genel özellikleri, çeşitleri ve insanda yaptıkları hastalıklar | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Mikroorganizma genetiği, Boyama yöntemleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Bakterilerde Çoğalma-Yaşam ve Ölüm, Besiyerleri, Antimikrobiyaller | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Bakteriyoloji ve bakterilerin yapıları | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Mikrobiyolojiye giriş (Mikrobiyolojinin tarihçesi ve Mikrobiyal taksonomi) | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Sterilizasyon, dezenfeksiyon ve antisepsi | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Aşılar ve serumlar | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Örnek alma, saklama transport | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Bağışıklık sistemi | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Virulans ve patojenite | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Normal vücut floraları | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Mantarlar ve genel özellikleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Virüsler ve genel özellikleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Mikroorganizmaların üretilmesi ve besiyerleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Boyalar, boyama yöntemleri ve mikroskopik değerlendirme | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Mikroorganizma genetiği | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Bakterilerde Çoğalma-Yaşam ve Ölüm | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Hücre duvar yapısı ve Konak parazit ilişkileri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Mikroorganizmaların temel yapısı ve Prokaryotların Mikroanatomisi | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2018-2019 | AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Mikrobiyolojiye giriş (Mikrobiyolojinin tarihçesi ve Mikrobiyal taksonomi) | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - PRATİK - Gram negatif bakteri identifikasyonu | Türkçe | 4 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Arbovirüsler | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - HIV | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Hepatit virüsleri | Türkçe | 4 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Picornavirüsler: Poliyomiyelit, Koksaki ve ECHO virüsleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Anaerop sporlu gram pozitif basiller: Clostridiumlar | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Anaerop sporsuz bakteriler | Türkçe | 1 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Aerop sporlu gram pozitif basiller | Türkçe | 1 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Brucella | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Pseudomonas ve diğer nonfermentatif bakteriler | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Campylobacter ve Helicobacter | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Vibrio | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Yersinia ve Diğer Enterobacteriaceae Cinsleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Salmonella | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Shigella | Türkçe | 1 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Escherichia coli | Türkçe | 1 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Enterobacteriaceae genel özellikleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - PRATİK - Mayaların ve küflerin izolasyonu- identifikasyonu, Serolojik testler | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - PCR ve yeni moleküler tanı yöntemleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - İşaretli Katı Faz Yöntemleri ELISA ve IFA | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Invitro antijen-antikor birleşmesi: Serolojik yöntemlerde prensipler | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Fırsatçı (Opportunistik) Mikozlar | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Sistemik (Endemik) Mikozlar | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Yüzeyel, Kutanöz ve Subkutanöz Mikozlar | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - İmmünolojinin Temel Kavramları ve İmmün Sistem Hücreleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - PRATİK - Mikrobiyoloji laboratuvarında kullanılan cihazlar, Besiyerleri, Üreme görünümleri ve Boyama yöntemleri | Türkçe | 6 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Sterilizasyon, dezenfeksiyon ve antisepsi | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Normal vücut floraları | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Virülans ve patojenite | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Virüsler ve genel özellikleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mantarlar ve genel özellikleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mikroorganizmaların üretilmesi ve besiyerleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Boyalar, boyama yöntemleri ve mikroskopik değerlendirme | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Bakterilerin beslenmeleri ve üremeleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mikroorganizma genetiği | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Hücre duvar yapısı | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mikroorganizmaların temel yapısı | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mikroorganizmaların sınıflandırılması | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mikrobiyolojiye giriş ve tarihçe | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | DİŞ302 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - HIV enfeksiyonları | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | DİŞ302 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Anaerob bakteriler | Türkçe | 4 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | DİŞ302 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Ağzın mikrobiyolojik muayenesi | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | DİŞ302 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Çürük ve Pulpitin mikrobiyolojisi | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | DİŞ302 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Periodontal mikrobiyoloji | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | DİŞ302 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Oral bakterilerde adherans | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | DİŞ302 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Ağız mikrobiyolojisi ve Mikrop konak ilişkisi | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Klinik örnek alma, saklama ve transport | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Dezenfeksiyon ve Sterilizasyon yöntemleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Aşılar ve pasif bağışıklık | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - İmmünolojinin temel kavramları ve immün sistem hücreleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Virülans ve Patojenite | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Mikroorganizma-Konak ilişkileri ve Patogenez | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Normal vücut floraları | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Mikoloji, fungusların genel özellikleri, çeşitleri ve insanda yaptıkları hastalıklar | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Viroloji, virüslerin genel özellikleri, çeşitleri ve insanda yaptıkları hastalıklar | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Mikroorganizma genetiği, Boyama yöntemleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Bakterilerde Çoğalma-Yaşam ve Ölüm, Besiyerleri, Antimikrobiyaller | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Bakteriyoloji ve bakterilerin yapıları | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Mikrobiyolojiye giriş (Mikrobiyolojinin tarihçesi ve Mikrobiyal taksonomi) | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Sterilizasyon, dezenfeksiyon ve antisepsi | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Aşılar ve serumlar | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Örnek alma, saklama transport | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Bağışıklık sistemi | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Virulans ve patojenite | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Normal vücut floraları | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Mantarlar ve genel özellikleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Virüsler ve genel özellikleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Mikroorganizmaların üretilmesi ve besiyerleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Boyalar, boyama yöntemleri ve mikroskopik değerlendirme | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Mikroorganizma genetiği | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Bakterilerde Çoğalma-Yaşam ve Ölüm | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Hücre duvar yapısı ve Konak parazit ilişkileri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Mikroorganizmaların temel yapısı ve Prokaryotların Mikroanatomisi | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2017-2018 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Mikrobiyolojiye giriş (Mikrobiyolojinin tarihçesi ve Mikrobiyal taksonomi) | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - HIV | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Hepatit virüsleri | Türkçe | 4 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Picornavirüsler: Poliyomiyelit, Koksaki ve ECHO virüsleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Anaerop sporlu gram pozitif basiller: Clostridiumlar | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Anaerop sporsuz bakteriler | Türkçe | 1 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Aerop sporlu gram pozitif basiller | Türkçe | 1 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Brucella | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Pseudomonas ve diğer nonfermentatif bakteriler | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Campylobacter ve Helicobacter | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Vibrio | Türkçe | 1 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Yersinia ve Diğer Enterobacteriaceae Cinsleri | Türkçe | 1 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Salmonella | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Shigella | Türkçe | 1 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Escherichia coli | Türkçe | 1 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Enterobacteriaceae genel özellikleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - PRATİK - Mayaların ve küflerin izolasyonu- identifikasyonu, Serolojik testler | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - PCR ve yeni moleküler tanı yöntemleri | Türkçe | 1 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - İşaretli Katı Faz Yöntemleri ELISA ve IFA | Türkçe | 1 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Invitro antijen-antikor birleşmesi: Serolojik yöntemlerde prensipler | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Fırsatçı (Opportunistik) Mikozlar | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Sistemik (Endemik) Mikozlar | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Yüzeyel, Kutanöz ve Subkutanöz Mikozlar | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - İmmünolojinin Temel Kavramları ve İmmün Sistem Hücreleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - PRATİK - Mikrobiyoloji laboratuvarında kullanılan cihazlar, Besiyerleri, Üreme görünümleri ve Boyama yöntemleri | Türkçe | 4 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Sterilizasyon, dezenfeksiyon ve antisepsi | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Normal vücut floraları | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Virülans ve patojenite | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Virüsler ve genel özellikleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mantarlar ve genel özellikleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mikroorganizmaların üretilmesi ve besiyerleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Boyalar, boyama yöntemleri ve mikroskopik değerlendirme | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Bakterilerin beslenmeleri ve üremeleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mikroorganizma genetiği | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Hücre duvar yapısı | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mikroorganizmaların temel yapısı | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mikroorganizmaların sınıflandırılması | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mikrobiyolojiye giriş ve tarihçe | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | DİŞ302 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - HIV enfeksiyonları | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | DİŞ302 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Anaerob bakteriler | Türkçe | 4 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | DİŞ302 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Ağzın mikrobiyolojik muayenesi | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | DİŞ302 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Çürük ve Pulpitin mikrobiyolojisi | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | DİŞ302 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Periodontal mikrobiyoloji | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | DİŞ302 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Oral bakterilerde adherans | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | DİŞ302 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Ağız mikrobiyolojisi ve Mikrop konak ilişkisi | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Klinik örnek alma, saklama ve transport | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Dezenfeksiyon ve Sterilizasyon yöntemleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Aşılar ve pasif bağışıklık | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - İmmünolojinin temel kavramları ve immün sistem hücreleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Virülans ve Patojenite | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Mikroorganizma-Konak ilişkileri ve Patogenez | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Normal vücut floraları | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Mikoloji, fungusların genel özellikleri, çeşitleri ve insanda yaptıkları hastalıklar | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Viroloji, virüslerin genel özellikleri, çeşitleri ve insanda yaptıkları hastalıklar | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Mikroorganizma genetiği, Boyama yöntemleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Bakterilerde Çoğalma-Yaşam ve Ölüm, Besiyerleri, Antimikrobiyaller | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Bakteriyoloji ve bakterilerin yapıları | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | DİŞ220 MİKROBİYOLOJİ - Mikrobiyolojiye giriş (Mikrobiyolojinin tarihçesi ve Mikrobiyal taksonomi) | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Sterilizasyon, dezenfeksiyon ve antisepsi | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Aşılar ve serumlar | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Örnek alma, saklama transport | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Bağışıklık sistemi | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Virulans ve patojenite | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Normal vücut floraları | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Mantarlar ve genel özellikleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Virüsler ve genel özellikleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Mikroorganizmaların üretilmesi ve besiyerleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Boyalar, boyama yöntemleri ve mikroskopik değerlendirme | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Mikroorganizma genetiği | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Bakterilerde Çoğalma-Yaşam ve Ölüm | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Hücre duvar yapısı ve Konak parazit ilişkileri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Mikroorganizmaların temel yapısı ve Prokaryotların Mikroanatomisi | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2016-2017 | AİS104 MİKROBİYOLOJİ - Mikrobiyolojiye giriş (Mikrobiyolojinin tarihçesi ve Mikrobiyal taksonomi) | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - HIV | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Hepatit virüsleri | Türkçe | 4 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Picornavirüsler: Poliyomiyelit, Koksaki ve ECHO virüsleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Anaerop sporlu gram pozitif basiller: Clostridiumlar | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Anaerop sporsuz bakteriler | Türkçe | 1 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Aerop sporlu gram pozitif basiller | Türkçe | 1 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Brucella | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Pseudomonas ve diğer nonfermentatif bakteriler | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Campylobacter ve Helicobacter | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Vibrio | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Yersinia ve Diğer Enterobacteriaceae Cinsleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Salmonella | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Shigella | Türkçe | 1 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Escherichia coli | Türkçe | 1 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Enterobacteriaceae genel özellikleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - PRATİK - Mayaların ve küflerin izolasyonu- identifikasyonu, Serolojik testler | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - PCR ve yeni moleküler tanı yöntemleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - İşaretli Katı Faz Yöntemleri ELISA ve IFA | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Invitro antijen-antikor birleşmesi: Serolojik yöntemlerde prensipler | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Fırsatçı (Opportunistik) Mikozlar | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Sistemik (Endemik) Mikozlar | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Yüzeyel, Kutanöz ve Subkutanöz Mikozlar | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - İmmünolojinin Temel Kavramları ve İmmün Sistem Hücreleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - PRATİK - Mikrobiyoloji laboratuvarında kullanılan cihazlar, Besiyerleri, Üreme görünümleri ve Boyama yöntemleri | Türkçe | 4 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Sterilizasyon, dezenfeksiyon ve antisepsi | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Normal vücut floraları | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Virülans ve patojenite | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Virüsler ve genel özellikleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mantarlar ve genel özellikleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mikroorganizmaların üretilmesi ve besiyerleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Boyalar, boyama yöntemleri ve mikroskopik değerlendirme | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Bakterilerin beslenmeleri ve üremeleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mikroorganizma genetiği | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Hücre duvar yapısı | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mikroorganizmaların temel yapısı | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mikroorganizmaların sınıflandırılması | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 1 - Mikrobiyolojiye giriş ve tarihçe | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | DİŞ327 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - HIV enfeksiyonları | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | DİŞ327 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Anaerob bakteriler | Türkçe | 4 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | DİŞ327 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Ağzın mikrobiyolojik muayenesi | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | DİŞ327 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Çürük ve Pulpitin mikrobiyolojisi | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | DİŞ327 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Periodontal mikrobiyoloji | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | DİŞ327 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Oral bakterilerde adherans | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | DİŞ327 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Ağız mikrobiyolojisi ve Mikrop konak ilişkisi | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Klinik örnek alma, saklama ve transport | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Dezenfeksiyon ve Sterilizasyon yöntemleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Aşılar ve pasif bağışıklık | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - İmmünolojinin temel kavramları ve immün sistem hücreleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Virülans ve Patojenite | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Mikroorganizma-Konak ilişkileri ve Patogenez | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Normal vücut floraları | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Mikoloji, fungusların genel özellikleri, çeşitleri ve insanda yaptıkları hastalıklar | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Viroloji, virüslerin genel özellikleri, çeşitleri ve insanda yaptıkları hastalıklar | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Mikroorganizma genetiği, Boyama yöntemleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Bakterilerde Çoğalma-Yaşam ve Ölüm, Besiyerleri, Antimikrobiyaller | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Bakteriyoloji ve bakterilerin yapıları | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Mikrobiyolojiye giriş (Mikrobiyolojinin tarihçesi ve Mikrobiyal taksonomi) | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Sterilizasyon, dezenfeksiyon ve antisepsi | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Aşılar ve serumlar | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Örnek alma, saklama transport | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Bağışıklık sistemi | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Virulans ve patojenite | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Normal vücut floraları | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Mantarlar ve genel özellikleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Virüsler ve genel özellikleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Mikroorganizmaların üretilmesi ve besiyerleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Boyalar, boyama yöntemleri ve mikroskopik değerlendirme | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Mikroorganizma genetiği | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Bakterilerde Çoğalma-Yaşam ve Ölüm | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Hücre duvar yapısı ve Konak parazit ilişkileri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Mikroorganizmaların temel yapısı ve Prokaryotların Mikroanatomisi | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2015-2016 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Mikrobiyolojiye giriş (Mikrobiyolojinin tarihçesi ve Mikrobiyal taksonomi) | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Streptokoklar ve pneumokoklar | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Piyojenik koklar: Stafilokoklar | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Arbovirüsler | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - HIV | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Hepatit virüsleri | Türkçe | 4 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Picornavirüsler: Poliyomiyelit, Koksaki ve ECHO virüsleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Herpes virüsler | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Legionella’lar | Türkçe | 1 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - M. catharralis | Türkçe | 1 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Brucella | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Spiroketler: Treponema pallidum | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Campylobacter ve Helicobacter | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Orthomyxoviruslar, Paramyxoviruslar ve Adenoviruslar | Türkçe | 3 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Actinomycetes’ler ve Nocardia’lar | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Neiseria’lar: N. meningitidis, N. gonorrhoeae | Türkçe | 1 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Küçük gram negatif basiller: Hemofil bakteriler | Türkçe | 1 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Mikobakteriler | Türkçe | 3 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - PRATİK - Mayaların ve küflerin izolasyonu- identifikasyonu, Serolojik testler | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - PCR ve yeni moleküler tanı yöntemleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - İşaretli Katı Faz Yöntemleri ELISA ve IFA | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Invitro antijen-antikor birleşmesi: Serolojik yöntemlerde prensipler | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Fırsatçı (Opportunistik) Mikozlar | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Sistemik (Endemik) Mikozlar | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - Yüzeyel, Kutanöz ve Subkutanöz Mikozlar | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | TIBBİ MİKROBİYOLOJİ - Dönem 2 - İmmünolojinin Temel Kavramları ve İmmün Sistem Hücreleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | DİŞ327 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - HIV enfeksiyonları | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | DİŞ327 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Anaerob bakteriler | Türkçe | 4 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | DİŞ327 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Ağzın mikrobiyolojik muayenesi | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | DİŞ327 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Çürük ve Pulpitin mikrobiyolojisi | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | DİŞ327 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Periodontal mikrobiyoloji | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | DİŞ327 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Oral bakterilerde adherans | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | DİŞ327 AĞIZ MİKROBİYOLOJİSİ - Ağız mikrobiyolojisi ve Mikrop konak ilişkisi | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Klinik örnek alma, saklama ve transport | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Dezenfeksiyon ve Sterilizasyon yöntemleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Aşılar ve pasif bağışıklık | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - İmmünolojinin temel kavramları ve immün sistem hücreleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Virülans ve Patojenite | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Mikroorganizma-Konak ilişkileri ve Patogenez | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Normal vücut floraları | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Mikoloji, fungusların genel özellikleri, çeşitleri ve insanda yaptıkları hastalıklar | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Viroloji, virüslerin genel özellikleri, çeşitleri ve insanda yaptıkları hastalıklar | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Mikroorganizma genetiği, Boyama yöntemleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Bakterilerde Çoğalma-Yaşam ve Ölüm, Besiyerleri, Antimikrobiyaller | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Bakteriyoloji ve bakterilerin yapıları | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | DİŞ219 MİKROBİYOLOJİ - Mikrobiyolojiye giriş (Mikrobiyolojinin tarihçesi ve Mikrobiyal taksonomi) | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Sterilizasyon, dezenfeksiyon ve antisepsi | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Aşılar ve serumlar | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Örnek alma, saklama transport | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Bağışıklık sistemi | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Virulans ve patojenite | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Normal vücut floraları | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Mantarlar ve genel özellikleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Virüsler ve genel özellikleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Mikroorganizmaların üretilmesi ve besiyerleri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Boyalar, boyama yöntemleri ve mikroskopik değerlendirme | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Mikroorganizma genetiği | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Bakterilerde Çoğalma-Yaşam ve Ölüm | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Hücre duvar yapısı ve Konak parazit ilişkileri | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Mikroorganizmaların temel yapısı ve Prokaryotların Mikroanatomisi | Türkçe | 2 | 
                                        
                                            
                                                | 2014-2015 | HEMS103 HEMŞİRELİĞE ÖZEL MİKROBİYOLOJİ VE PARAZİTOLOJİ - Mikrobiyolojiye giriş (Mikrobiyolojinin tarihçesi ve Mikrobiyal taksonomi) | Türkçe | 2 |