DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ MERVE IŞKIN
ORDU ÜNİVERSİTESİ/SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU/OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ/AŞÇILIK PR./ (Araştırmacı ID : 284353) - (ORCID : 0000-0002-4748-0422) merveiskin@odu.edu.tr

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı Turizm

Dönem Ders Adı Dili Saat
2021-2022 Girişimcilik Türkçe 4
2021-2022 Mesleki Yabancı Dil-I Türkçe 2
2021-2022 Araştırma Yöntem ve Teknikleri Türkçe 2
2021-2022 Yiyecek İçecek Servisi-II Türkçe 2
2021-2022 Pişirme Yöntemleri-II Türkçe 4
2020-2021 Servis Tekniği ve Uygulaması Türkçe 2
2020-2021 Yöresel Mutfak Türkçe 4
2020-2021 Gastronomi ve Yiyecek Tarihi Türkçe 2
2020-2021 Pasta ve Tatlı Üretim Teknikleri Türkçe 4
2020-2021 Staj-II Türkçe 1
2020-2021 Staj-I Türkçe 1
2020-2021 Pişirme Yöntemleri-1 Türkçe 6
2020-2021 Osmanlı Mutfağı Türkçe 4
2019-2020 MESLEKİ PROJE Türkçe 5
2019-2020 Osmanlı Mutfağı Türkçe 3
2019-2020 Türk Mutfak Uygulamaları ve Teknikleri Türkçe 4
2019-2020 Genel Turizm Türkçe 2
2019-2020 Gastronomi ve Yiyecek Tarihi Türkçe 2
2019-2020 PASTA VE TATLI ÜRETİM TEKNİKLERİ Türkçe 4
2019-2020 Servis Tekniği ve Uygulamaları Türkçe 2
2019-2020 Yöresel Mutfaklar Türkçe 4
2018-2019 Mesleki Proje Türkçe 5
2018-2019 Türk Mutfağı Uygulamaları ve Teknikleri Türkçe 4
2018-2019 Mutfak Uygulamaları ve Teknikleri Türkçe 4
2018-2019 Görgü Kuralları Türkçe 3
2018-2019 Gastronomi ve Yiyecek Tarihi Türkçe 2
2018-2019 Pasta ve Tatlı Üretim Teknikleri Türkçe 4

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ