DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ HİLAL TOZLU ÇELİK
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ULUBEY MESLEK YÜKSEKOKULU/GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ PR./ (Araştırmacı ID : 228726) - (ORCID : ) hilalcelik@odu.edu.tr

Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı Zootekni

Dönem Ders Adı Dili Saat
2016-2017 Hayvan Beslemede Yem Katkı Maddeleri Türkçe 3
2016-2017 Et ve Yumurta Tavuklarının Beslenmesi Türkçe 4
Dönem Ders Adı Dili Saat
2019-2020 Biyomedikal Cihazlar Türkçe 3
2019-2020 Biyoistatistik Türkçe 2
2019-2020 Gıda Katkı Maddeleri Türkçe 2
2019-2020 Özel Gıdalar Teknolojisi Türkçe 2
2019-2020 Et İşleme Teknolojisi Türkçe 4
2019-2020 Gıda İşletmelerinde Hijyen ve Sanitasyon Türkçe 2
2019-2020 İş Sağlığı ve Güvenliği Türkçe 2
2019-2020 Genel Mikrobiyoloji Türkçe 4
2019-2020 Araştırma Yöntem ve Teknikleri I (proje) Türkçe 2
2018-2019 Yöresel Ürünler Teknolojisi Türkçe 2
2018-2019 Hazır Yemek Sistemleri Türkçe 2
2018-2019 Toplum Bilinci ve Sosyal Sorumluluk Türkçe 2
2018-2019 Gıda Güvenliği Türkçe 2
2018-2019 Tahıl İşleme Teknolojisi Türkçe 4
2018-2019 Beslenme İlkeleri Türkçe 3
2018-2019 Viroloji Türkçe 2
2018-2019 Kanatlı Hayvan Yatiştiriciliği Türkçe 3
2018-2019 İş Sağlığı ve Güvenliği Türkçe 2
2018-2019 Et ve Ürünler Teknolojisi Türkçe 4
2018-2019 Genel Mikrobiyoloji Türkçe 4
2017-2018 Gıda Endüstri Makinaları Türkçe 2
2017-2018 Gıda Katkı Maddeleri Türkçe 2
2017-2018 Gıda İşletmelerinde Hijyen ve Sanitasyon Türkçe 2
2017-2018 Gıda Endüstri Makineleri Türkçe 2
2017-2018 İş sağlığı ve güvenliği Türkçe 2
2017-2018 Et ve Ürünleri Teknolojisi Türkçe 4
2017-2018 GENEL MİKROBİYOLOJİ Türkçe 4
2017-2018 Hazır Yemek Sistemleri Türkçe 2
2017-2018 Çevre Koruma Türkçe 2
2017-2018 Tahıl İşleme Teknolojisi Türkçe 4
2017-2018 Araştırma Yöntem ve Teknikleri Türkçe 2
2017-2018 Beslenme İlkeleri Türkçe 3
2016-2017 Hazır Yemek Sistemleri Türkçe 2
2016-2017 Et ve Ürünleri Teknolojisi II Türkçe 3
2016-2017 Tahıl Teknolojisi II Türkçe 3
2016-2017 Gıda Endüstri Makinaları Türkçe 3
2016-2017 Kanatlı Hayvan Yetiştiriciliği Türkçe 3
2016-2017 Gıda Katkı Maddeleri Türkçe 3
2016-2017 Girişimcilik ve İşletme Yönetimi Türkçe 3
2016-2017 Genel Mikrobiyoloji Türkçe 4
2016-2017 Et ve Ürünleri Teknolojisi I Türkçe 3
2016-2017 Tahıl Teknolojisi I Türkçe 3
2015-2016 Gıda Katkı Maddeleri Türkçe 3
2015-2016 Girişimcilik ve İşletme Yönetimi Türkçe 3
2015-2016 Genel Mikrobiyoloji Türkçe 4
2015-2016 Et ve Ürünleri Teknolojisi II Türkçe 3
2015-2016 Tahıl Teknolojisi II Türkçe 3
2014-2015 GİRİŞİMCİLİK VE İŞLETME YÖNETİMİ Türkçe 4
2014-2015 ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ I Türkçe 3
2014-2015 Genel Mikrobiyoloji Türkçe 4
2014-2015 HAZIR YEMEK SİSTEMLERİ Türkçe 2
2014-2015 ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ II Türkçe 3
2014-2015 DUYUSAL ANALİZ TEKNİKLERİ Türkçe 3

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ