HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ SÜMEYYE ŞAHİN
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/
(Araştırmacı ID :
255535
) - (ORCID :
0000-0002-9344-7690
)
sumeyyesahin@odu.edu.tr
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Yüksek Lisans
Yıl
Hazırlayan Ad Soyad
Tez Adı
Tez Durumu
2022
İLKNUR KAYA
Arı ekmeğinin besinsel kalitesi, biyoaktif ve antimikrobiyal özelliklerinin belirlenmesi
Tamamlandı
2022
BURCU KAZANÇ
Bazı çay tohumu yağlarının kimyasal kompozisyonu, antioksidan kapasitesi ve yağ kalitesinin belirlenmesi
Tamamlandı
2022
CANER ÜMİT TOPÇU
Organik ve Konvansiyonel Ayçiçek ve Fındık Yağlarının Oksidasyon Stabilitelerinin Değerlendirilmesi
Devam Ediyor
2021
AMİNE BEYZA ÖZATA
Farklı oranlarda fındık zarı ilaveli sürülebilir çikolatanın kalite özelliklerinin araştırılması
Tamamlandı
2021
MELİKE İNAL
Ordu ilinde işlenen bal mumlarının kalite karakteristik özelliklerinin belirlenmesi
Tamamlandı
2021
ÖZLEM BALAKAR SAÇ
Organik Fındık ve Konvansiyonel Fındıkların Raf Ömrü Çalışması
Devam Ediyor
2021
BÜŞRA ŞAHİN
Farklı Ambalaj Malzemelerinin Naturel Fındığın Depo Kalitesi Üzerine Etkileri
Devam Ediyor
2019
SELİM ŞENGÜL
Fındık yağı kimyasal kompozisyonu, antioksidan kapasitesi ve kalite parametreleri üzerine fındık hasat zamanı ve rakımın etkisi
Tamamlandı
2019
ÖZLEM KILIÇ
Bazı bitkilerde uçucu yağların biyoaktif ve antimikrobiyal özelliklerinin araştırılması
Tamamlandı
2019
YEŞİM MAĞDEN
Farklı Yöntemlerle (Isıl İşlem/Su ve Basınç) Zarı Uzaklaştırılmış Fındıkların Besinsel Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Devam Ediyor
Doktora
Yıl
Hazırlayan Ad Soyad
Tez Adı
Tez Durumu
2022
ÖZLEM AYAN
Bazı Arı Ürünlerinden GABAerjik ve Antimikrobiyal Etkili Biyoaktif Bileşiklerin Doğal Derin Ötektik Çözücülerle Ekstraksiyonu
Devam Ediyor
2022
EBRU SEDEF KAPLAN
Bazı Yenilebilir Bitkilerden GABAerjik ve Antimikrobiyal Etkili Biyoaktif Bileşiklerin Doğal Derin Ötektik Çözücülerle Ekstraksiyon ve Optimizasyonu
Devam Ediyor
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×