DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ SÜMEYYE ŞAHİN
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/ (Araştırmacı ID : 255535) - (ORCID : 0000-0002-9344-7690) sumeyyesahin@odu.edu.tr

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Yıl Hazırlayan Ad Soyad Tez Adı Tez Durumu
2022 İLKNUR KAYA Arı ekmeğinin besinsel kalitesi, biyoaktif ve antimikrobiyal özelliklerinin belirlenmesi Tamamlandı
2022 BURCU KAZANÇ Bazı çay tohumu yağlarının kimyasal kompozisyonu, antioksidan kapasitesi ve yağ kalitesinin belirlenmesi Tamamlandı
2022 CANER ÜMİT TOPÇU Organik ve Konvansiyonel Ayçiçek ve Fındık Yağlarının Oksidasyon Stabilitelerinin Değerlendirilmesi Devam Ediyor
2021 AMİNE BEYZA ÖZATA Farklı oranlarda fındık zarı ilaveli sürülebilir çikolatanın kalite özelliklerinin araştırılması Tamamlandı
2021 MELİKE İNAL Ordu ilinde işlenen bal mumlarının kalite karakteristik özelliklerinin belirlenmesi Tamamlandı
2021 ÖZLEM BALAKAR SAÇ Organik Fındık ve Konvansiyonel Fındıkların Raf Ömrü Çalışması Devam Ediyor
2021 BÜŞRA ŞAHİN Farklı Ambalaj Malzemelerinin Naturel Fındığın Depo Kalitesi Üzerine Etkileri Devam Ediyor
2019 SELİM ŞENGÜL Fındık yağı kimyasal kompozisyonu, antioksidan kapasitesi ve kalite parametreleri üzerine fındık hasat zamanı ve rakımın etkisi Tamamlandı
2019 ÖZLEM KILIÇ Bazı bitkilerde uçucu yağların biyoaktif ve antimikrobiyal özelliklerinin araştırılması Tamamlandı
2019 YEŞİM MAĞDEN Farklı Yöntemlerle (Isıl İşlem/Su ve Basınç) Zarı Uzaklaştırılmış Fındıkların Besinsel Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi Devam Ediyor
Yıl Hazırlayan Ad Soyad Tez Adı Tez Durumu
2022 ÖZLEM AYAN Bazı Arı Ürünlerinden GABAerjik ve Antimikrobiyal Etkili Biyoaktif Bileşiklerin Doğal Derin Ötektik Çözücülerle Ekstraksiyonu Devam Ediyor
2022 EBRU SEDEF KAPLAN Bazı Yenilebilir Bitkilerden GABAerjik ve Antimikrobiyal Etkili Biyoaktif Bileşiklerin Doğal Derin Ötektik Çözücülerle Ekstraksiyon ve Optimizasyonu Devam Ediyor

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ