HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
PROFESÖR TARIK YARILGAÇ
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/BAHÇE BİTKİLERİ BÖLÜMÜ/MEYVE YETİŞTİRME VE ISLAHI ANABİLİM DALI/
(Araştırmacı ID :
6315
) - (ORCID :
)
t.yarilgac@odu.edu.tr
Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı
Bahçe Bitkileri Yetiştirme ve Islahı
1
Fındık Yetiştiricliğinde İyi Tarım Uygulamaları
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Avrupa Birliği
Tamamlandı
2
Van koşullarında Elma Ağaçlarının Döllenme ve Meyve Özellikleri Üzerine Balarılarının (Apis mollifera L.) Etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
3
Bazı Şeftali Çeliklerinin İnvitro’da Çoğaltılma İmkanları
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
4
Alphonse Lavallèe ve Isabella Üzüm Çeşitlerinde Co60 Kullanılarak Mutasyon Oluşturma Olanakları
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
5
Anaç Adayı Kiraz, Vişne ve Mahlep Genotiplerinin Doku Kültürü Yöntemiyle Çoğaltılması
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
6
Bodur Elma Yetiştiriciliğinde Farklı Ürün Yükü ve Pro-Ca (Prohexadione Calcium) Uygulamalarının Vegetatif Büyüme, Verim ve Meyve Kalitesine Etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
7
Çarşamba’da Organik Olarak Yetiştirilen Tombul, Palaz ve Çakıldak Fındık Çeşitlerinde Ocaktaki Dal Sayısına Göre Biyokimyasal Özelliklerin Değişimi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
8
Ordu Ekolojik Koşullarında Klonal Anaçlar Üzerinde Yetiştirilen Bazı Elma Çeşitlerinin Verim ve Meyve Özelliklerinin Belirlenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
9
Malatya’da (Akçadağ) Yetişen Alıçların Biyokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
10
Aşırı Atif Mesanede Serum Miyeloperoksidaz (MPO), C-Reaktif Protein (CRP) ve Serum Prolidaz Aktivitesinin Erkek, Kadın hastalar ve Sağlıklı Akranları ile Karşılaştırılması
ORDU ÜNİVERSİTESİ
ARAŞTIRMA PROJESİ
Devam Ediyor
11
Farklı MAP uygulamalarının soğukta muhafaza edilen hünnap meyvesinin meyve kalitesi üzerine etkileri
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Özel Kuruluşlar
Tamamlandı
12
Kızılcık Cornus mas L Meyvesinin Soğukta Muhafaza ve Raf Ömrü Performansının Belirlenmesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
13
Trabzon ili Merkez ilçesinde yetişen yenidünya genotiplerinin Eriobotrya japonica Lindl pomolojik özelikleri üzerine araştırmalar
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
14
Soma Termik Santrali Civarında Yetiştirilen Zeytin Olea europaea L Çeşitlerinin Yaprak ve Meyve Özellikleri
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
15
Van ve Yöresinde Bodur Elma Yetiştiriciliği
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)
Tamamlandı
16
Ceviz Doku Kültürü Uygulamalarında Sürgün Gelişimi Üzerine Hormonların Etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
17
Bazı Yerli ve Yabancı Ceviz Çeşitlerinin Farklı Ekolojilere Uyumları Üretimi ve Pazarlama Sorunlarının Belirlenmesi Üzerine Araştırmalar
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)
Tamamlandı
18
Kentsel Arıtma Çamuru Uygulamalarının Elma Ağaçlarında Beslenme Statüsü ve Ağır Metal Birikimine Etkileri
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
19
Organik Tarım Geliştirme Projesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Avrupa Birliği
Tamamlandı
20
Fındık Dikim Sistemleri
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Avrupa Birliği
Tamamlandı
21
Sürdürülebilir ve Karlı Fındık Yetiştiriciliği
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Avrupa Birliği
Tamamlandı
22
Modern Fındık Tekniklerinin Uygulanmasına Yönelik Eğitim Projesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Avrupa Birliği
Tamamlandı
23
Fatsa Fındık Kivi ve Ceviz Üretimi Geliştirme
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Avrupa Birliği
Tamamlandı
24
Ordu Üniversitesi Merkezi Laboratuar Projesi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)
Tamamlandı
25
Bazı Aromatik Bitkilerin Unlu mamullerde Kullanımı
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Avrupa Birliği
Tamamlandı
26
Tombul ve Palaz Fındık Çeşitleri ile Corylus colurna L. nın Aşı Performansının Belirlenmesi Anacın Verim ve Kalite Üzerine etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)
Tamamlandı
27
Adır Adası Van Bademlerinin Seleksiyonu
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
28
Ceviz Gen Kaynaklarının Toplanması ve Muhafazası
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×