2018-2019 |
MUTFAKTA YENİ AKIMLAR / GÜZ |
Türkçe |
2 |
2018-2019 |
PASTANE ÜRÜNLERİ (GÜZ ) |
Türkçe |
4 |
2018-2019 |
MENÜ PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ |
Türkçe |
4 |
2018-2019 |
MUTFAK PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ |
Türkçe |
4 |
2017-2018 |
YEMEK SÜSLEME SANATI / BAHAR |
Türkçe |
3 |
2017-2018 |
MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TARİHİ / BAHAR |
Türkçe |
3 |
2017-2018 |
YÖRESEL MUTFAKLAR / BAHAR |
Türkçe |
4 |
2017-2018 |
YİYECEK İÇECEK YÖNETİMİ / BAHAR |
Türkçe |
3 |
2017-2018 |
YARATICI MUTFAK UYGULAMALARI / BAHAR |
Türkçe |
3 |
2017-2018 |
TÜRK MUTFAĞI / BAHAR |
Türkçe |
4 |
2017-2018 |
MUTFAKTA YENİ AKIMLAR / GÜZ |
Türkçe |
2 |
2017-2018 |
PASTANE ÜRÜNLERİ / GÜZ |
Türkçe |
4 |
2017-2018 |
MUTFAK PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ |
Türkçe |
4 |
2017-2018 |
MENÜ PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ |
Türkçe |
4 |
2016-2017 |
PASTANE ÜRÜNLERİ (GÜZ ) |
Türkçe |
4 |
2016-2017 |
MUTFAK ORGANİZASYONU / BAHAR |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ / BAHAR |
Türkçe |
4 |
2016-2017 |
YİYECEK İÇECEK YÖNETİMİ / BAHAR |
Türkçe |
3 |
2016-2017 |
TÜRK MUTFAĞI / BAHAR |
Türkçe |
4 |
2016-2017 |
YEMEK SÜSLEME SANATI / BAHAR |
Türkçe |
3 |
2016-2017 |
MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TARİHİ / BAHAR |
Türkçe |
3 |
2016-2017 |
İŞ ORGANİZASYONU/ GÜZ |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
MESLEK ETİĞİ / GÜZ |
Türkçe |
2 |
2016-2017 |
MUTFAK PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ |
Türkçe |
4 |
2016-2017 |
MENÜ PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ |
Türkçe |
4 |
2015-2016 |
GENEL ALAN VE KAT KONTROLÜ / BAHAR |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
DÜNYA MUTFAKLARI (TURİZM) / BAHAR |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
TÜRK MUTFAĞI (TURİZM) / BAHAR |
Türkçe |
3 |
2015-2016 |
HİJYEN SANİTASYON / BAHAR |
Türkçe |
3 |
2015-2016 |
KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ / BAHAR |
Türkçe |
4 |
2015-2016 |
MUTFAK ORGANİZASYONU / BAHAR |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TARİHİ / BAHAR |
Türkçe |
3 |
2015-2016 |
DÜNYA MUTFAKLARI / B AHAR |
Türkçe |
4 |
2015-2016 |
TÜRK MUTFAĞI / BAHAR |
Türkçe |
4 |
2015-2016 |
MESLEK ETİĞİ / GÜZ |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
İŞ ORGANİZASYONU / GÜZ |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
MUTFAK PLANLAMA (TURİZM)/ GÜZ |
Türkçe |
2 |
2015-2016 |
MENÜ PLANLAMA (TURİZM) / GÜZ |
Türkçe |
4 |
2015-2016 |
MUTFAK PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ |
Türkçe |
4 |
2015-2016 |
MENÜ PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ |
Türkçe |
4 |
2015-2016 |
PASTANE ÜRÜNLERİ / GÜZ |
Türkçe |
4 |
2015-2016 |
PİŞİRME YÖNTEMLERİ II / GÜZ |
Türkçe |
4 |
2014-2015 |
PASTANE ÜRÜNLERİ / GÜZ |
Türkçe |
4 |
2014-2015 |
DÜNYA MUTFAKLARI / BAHAR |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
DEKORASYON / BAHAR |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
GENEL ALAN VE KAT KONTROLÜ / BAHAR |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ / BAHAR |
Türkçe |
4 |
2014-2015 |
MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TARİHİ / BAHAR |
Türkçe |
3 |
2014-2015 |
PİŞİRME YÖNTEMLERİ I / BAHAR |
Türkçe |
4 |
2014-2015 |
ODA SERVİSİ / GÜZ |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
ÇAMAŞIRHANE KONTROLÜ / GÜZ |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
İŞ ORGANİZASYONU/ GÜZ |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
MUTFAK PLANLAMA (TURİZM)/ GÜZ |
Türkçe |
2 |
2014-2015 |
MENÜ PLANLAMA (TURİZM) / GÜZ |
Türkçe |
4 |
2014-2015 |
MENÜ PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ |
Türkçe |
4 |
2014-2015 |
MUTFAK PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ |
Türkçe |
4 |
2013-2014 |
İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ |
Türkçe |
2 |
2013-2014 |
GENEL ALAN VE KAT KONTROLÜ |
Türkçe |
2 |
2013-2014 |
KAT HİZMETLERİNDE TEMİZLİK İŞLEMLERİ |
Türkçe |
2 |
2013-2014 |
TÜRK MUTFAĞI |
Türkçe |
2 |