ÖĞRETİM GÖREVLİSİ MERYEM SET
ORDU ÜNİVERSİTESİ/SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU/OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ/AŞÇILIK PR./ (Araştırmacı ID : 22914) - (ORCID : ) meryemset@odu.edu.tr


Dönem Ders Adı Dili Saat
2018-2019 MUTFAKTA YENİ AKIMLAR / GÜZ Türkçe 2
2018-2019 PASTANE ÜRÜNLERİ (GÜZ ) Türkçe 4
2018-2019 MENÜ PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ Türkçe 4
2018-2019 MUTFAK PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ Türkçe 4
2017-2018 YEMEK SÜSLEME SANATI / BAHAR Türkçe 3
2017-2018 MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TARİHİ / BAHAR Türkçe 3
2017-2018 YÖRESEL MUTFAKLAR / BAHAR Türkçe 4
2017-2018 YİYECEK İÇECEK YÖNETİMİ / BAHAR Türkçe 3
2017-2018 YARATICI MUTFAK UYGULAMALARI / BAHAR Türkçe 3
2017-2018 TÜRK MUTFAĞI / BAHAR Türkçe 4
2017-2018 MUTFAKTA YENİ AKIMLAR / GÜZ Türkçe 2
2017-2018 PASTANE ÜRÜNLERİ / GÜZ Türkçe 4
2017-2018 MUTFAK PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ Türkçe 4
2017-2018 MENÜ PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ Türkçe 4
2016-2017 PASTANE ÜRÜNLERİ (GÜZ ) Türkçe 4
2016-2017 MUTFAK ORGANİZASYONU / BAHAR Türkçe 2
2016-2017 KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ / BAHAR Türkçe 4
2016-2017 YİYECEK İÇECEK YÖNETİMİ / BAHAR Türkçe 3
2016-2017 TÜRK MUTFAĞI / BAHAR Türkçe 4
2016-2017 YEMEK SÜSLEME SANATI / BAHAR Türkçe 3
2016-2017 MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TARİHİ / BAHAR Türkçe 3
2016-2017 İŞ ORGANİZASYONU/ GÜZ Türkçe 2
2016-2017 MESLEK ETİĞİ / GÜZ Türkçe 2
2016-2017 MUTFAK PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ Türkçe 4
2016-2017 MENÜ PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ Türkçe 4
2015-2016 GENEL ALAN VE KAT KONTROLÜ / BAHAR Türkçe 2
2015-2016 DÜNYA MUTFAKLARI (TURİZM) / BAHAR Türkçe 2
2015-2016 TÜRK MUTFAĞI (TURİZM) / BAHAR Türkçe 3
2015-2016 HİJYEN SANİTASYON / BAHAR Türkçe 3
2015-2016 KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ / BAHAR Türkçe 4
2015-2016 MUTFAK ORGANİZASYONU / BAHAR Türkçe 2
2015-2016 MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TARİHİ / BAHAR Türkçe 3
2015-2016 DÜNYA MUTFAKLARI / B AHAR Türkçe 4
2015-2016 TÜRK MUTFAĞI / BAHAR Türkçe 4
2015-2016 MESLEK ETİĞİ / GÜZ Türkçe 2
2015-2016 İŞ ORGANİZASYONU / GÜZ Türkçe 2
2015-2016 MUTFAK PLANLAMA (TURİZM)/ GÜZ Türkçe 2
2015-2016 MENÜ PLANLAMA (TURİZM) / GÜZ Türkçe 4
2015-2016 MUTFAK PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ Türkçe 4
2015-2016 MENÜ PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ Türkçe 4
2015-2016 PASTANE ÜRÜNLERİ / GÜZ Türkçe 4
2015-2016 PİŞİRME YÖNTEMLERİ II / GÜZ Türkçe 4
2014-2015 PASTANE ÜRÜNLERİ / GÜZ Türkçe 4
2014-2015 DÜNYA MUTFAKLARI / BAHAR Türkçe 2
2014-2015 DEKORASYON / BAHAR Türkçe 2
2014-2015 GENEL ALAN VE KAT KONTROLÜ / BAHAR Türkçe 2
2014-2015 KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ / BAHAR Türkçe 4
2014-2015 MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TARİHİ / BAHAR Türkçe 3
2014-2015 PİŞİRME YÖNTEMLERİ I / BAHAR Türkçe 4
2014-2015 ODA SERVİSİ / GÜZ Türkçe 2
2014-2015 ÇAMAŞIRHANE KONTROLÜ / GÜZ Türkçe 2
2014-2015 İŞ ORGANİZASYONU/ GÜZ Türkçe 2
2014-2015 MUTFAK PLANLAMA (TURİZM)/ GÜZ Türkçe 2
2014-2015 MENÜ PLANLAMA (TURİZM) / GÜZ Türkçe 4
2014-2015 MENÜ PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ Türkçe 4
2014-2015 MUTFAK PLANLAMA (AŞÇILIK) / GÜZ Türkçe 4
2013-2014 İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ Türkçe 2
2013-2014 GENEL ALAN VE KAT KONTROLÜ Türkçe 2
2013-2014 KAT HİZMETLERİNDE TEMİZLİK İŞLEMLERİ Türkçe 2
2013-2014 TÜRK MUTFAĞI Türkçe 2

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ