HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ HİLAL TOZLU ÇELİK
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ULUBEY MESLEK YÜKSEKOKULU/GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ PR./
(Araştırmacı ID :
228726
) - (ORCID :
0000-0002-9744-7719
)
hilalcelik@odu.edu.tr
Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı
Zootekni
Yüksek Lisans
Dönem
Ders Adı
Dili
Saat
2016-2017
Hayvan Beslemede Yem Katkı Maddeleri
Türkçe
3
2016-2017
Et ve Yumurta Tavuklarının Beslenmesi
Türkçe
4
Ön Lisans
Dönem
Ders Adı
Dili
Saat
2019-2020
YÖRESEL ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ
Türkçe
1
2019-2020
BESLENME İLKELERİ
Türkçe
1
2019-2020
Biyomedikal Cihazlar
Türkçe
3
2019-2020
Biyoistatistik
Türkçe
2
2019-2020
Gıda Katkı Maddeleri
Türkçe
2
2019-2020
Özel Gıdalar Teknolojisi
Türkçe
2
2019-2020
Et İşleme Teknolojisi
Türkçe
4
2019-2020
Gıda İşletmelerinde Hijyen ve Sanitasyon
Türkçe
2
2019-2020
İş Sağlığı ve Güvenliği
Türkçe
2
2019-2020
Genel Mikrobiyoloji
Türkçe
4
2019-2020
Araştırma Yöntem ve Teknikleri I (proje)
Türkçe
2
2018-2019
Yöresel Ürünler Teknolojisi
Türkçe
2
2018-2019
Hazır Yemek Sistemleri
Türkçe
2
2018-2019
Toplum Bilinci ve Sosyal Sorumluluk
Türkçe
2
2018-2019
Gıda Güvenliği
Türkçe
2
2018-2019
Tahıl İşleme Teknolojisi
Türkçe
4
2018-2019
Beslenme İlkeleri
Türkçe
3
2018-2019
Viroloji
Türkçe
2
2018-2019
Kanatlı Hayvan Yatiştiriciliği
Türkçe
3
2018-2019
İş Sağlığı ve Güvenliği
Türkçe
2
2018-2019
Et ve Ürünler Teknolojisi
Türkçe
4
2018-2019
Genel Mikrobiyoloji
Türkçe
4
2017-2018
Gıda Endüstri Makinaları
Türkçe
2
2017-2018
Gıda Katkı Maddeleri
Türkçe
2
2017-2018
Gıda İşletmelerinde Hijyen ve Sanitasyon
Türkçe
2
2017-2018
Gıda Endüstri Makineleri
Türkçe
2
2017-2018
İş sağlığı ve güvenliği
Türkçe
2
2017-2018
Et ve Ürünleri Teknolojisi
Türkçe
4
2017-2018
GENEL MİKROBİYOLOJİ
Türkçe
4
2017-2018
Hazır Yemek Sistemleri
Türkçe
2
2017-2018
Çevre Koruma
Türkçe
2
2017-2018
Tahıl İşleme Teknolojisi
Türkçe
4
2017-2018
Araştırma Yöntem ve Teknikleri
Türkçe
2
2017-2018
Beslenme İlkeleri
Türkçe
3
2016-2017
Hazır Yemek Sistemleri
Türkçe
2
2016-2017
Et ve Ürünleri Teknolojisi II
Türkçe
3
2016-2017
Tahıl Teknolojisi II
Türkçe
3
2016-2017
Gıda Endüstri Makinaları
Türkçe
3
2016-2017
Kanatlı Hayvan Yetiştiriciliği
Türkçe
3
2016-2017
Gıda Katkı Maddeleri
Türkçe
3
2016-2017
Girişimcilik ve İşletme Yönetimi
Türkçe
3
2016-2017
Genel Mikrobiyoloji
Türkçe
4
2016-2017
Et ve Ürünleri Teknolojisi I
Türkçe
3
2016-2017
Tahıl Teknolojisi I
Türkçe
3
2015-2016
Gıda Katkı Maddeleri
Türkçe
3
2015-2016
Girişimcilik ve İşletme Yönetimi
Türkçe
3
2015-2016
Genel Mikrobiyoloji
Türkçe
4
2015-2016
Et ve Ürünleri Teknolojisi II
Türkçe
3
2015-2016
Tahıl Teknolojisi II
Türkçe
3
2014-2015
GİRİŞİMCİLİK VE İŞLETME YÖNETİMİ
Türkçe
4
2014-2015
ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ I
Türkçe
3
2014-2015
Genel Mikrobiyoloji
Türkçe
4
2014-2015
HAZIR YEMEK SİSTEMLERİ
Türkçe
2
2014-2015
ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ II
Türkçe
3
2014-2015
DUYUSAL ANALİZ TEKNİKLERİ
Türkçe
3
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×