HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ MELİKE DEMİRKOL
ORDU ÜNİVERSİTESİ/FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/
(Araştırmacı ID :
21443
) - (ORCID :
)
melikeatmaca@odu.edu.tr
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
1
Yoğurt Dondurmasının Fizikokimyasal, Duyusal ve Mikrobiyolojik Özelliklerine Karayemiş Meyvesinin (Prunus laurocerasus) Etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
2
9 Yoğurt Dondurmasının Fizikokimyasal Duyusal ve Mikrobiyolojik Özelliklerine Karayemiş Meyvesinin Prunus laurocerasus Etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ
ARAŞTIRMA PROJESİ
Devam Ediyor
3
KOKULU KARA ÜZÜM Vitis labrusca L POSASI İLAVE EDİLEN YOĞURTLARIN REOLOJİSİ VE RAF ÖMRÜ
ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×