ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ MELİKE DEMİRKOL
ORDU ÜNİVERSİTESİ/FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/ (Araştırmacı ID : 21443) - (ORCID : ) melikeatmaca@odu.edu.tr

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

1 Yoğurt Dondurmasının Fizikokimyasal, Duyusal ve Mikrobiyolojik Özelliklerine Karayemiş Meyvesinin (Prunus laurocerasus) Etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ   Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  
2 9 Yoğurt Dondurmasının Fizikokimyasal Duyusal ve Mikrobiyolojik Özelliklerine Karayemiş Meyvesinin Prunus laurocerasus Etkisi
ORDU ÜNİVERSİTESİ   ARAŞTIRMA PROJESİ   Devam Ediyor  
3 KOKULU KARA ÜZÜM Vitis labrusca L POSASI İLAVE EDİLEN YOĞURTLARIN REOLOJİSİ VE RAF ÖMRÜ
ORDU ÜNİVERSİTESİ   Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi   Tamamlandı  

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ