1 |
Physicochemical Properties of Liquorice Extract Added Ice-cream
DEMİRKOL MELİKE,TARAKÇI ZEKAİ,Köse Malik Arsal,Berkdemir Aykut,Güral Mustafa Özgür (26.04.2018 - 29.04.2018) , Yayın Yeri: ICELIS-2018- INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE ,29.04.2018
Uluslararası
Özet bildiri
|
2 |
Effect of Cherry Laurel (Prunus Laurocerasus) Powders Obtained by Different Drying Methods on Textural Characteristics of Yogurt IceCream
DEMİRKOL MELİKE,DURMUŞ YUSUF,ÇELİK ÖMER FARUK,TARAKÇI ZEKAİ (26.04.2018 - 29.04.2018) , Yayın Yeri: ICELIS-2018- INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE ,29.04.2018
Uluslararası
Özet bildiri
|
3 |
MACRO, TRACE AND TOXIC ELEMENTS OF 4 DIFFERENT EDIBLE WILD PLANTS FROM KARADENIZ REGION
ŞİMŞEK ATİLLA,ŞİMŞEK AYLİN,DEMİRKOL MELİKE,TURAN EMRE (10.05.2017 - 12.05.2017) , Yayın Yeri: I. Intenational Congress on Medicinal and Aromatic Plants ,10.05.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
4 |
Comparison of Antibacterial Activities of Grape Seed, Blueberry Pomace and Fox Grape Pomace Extracts on Gram Positive and Gram Negative Bacteria
DEMİRKOL MELİKE,ÇELİK ÖMER FARUK,TARAKÇI ZEKAİ (10.05.2017 - 12.05.2017) , Yayın Yeri: 1. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants ,31.05.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
5 |
Phenolic and Antioxidant Properties of Persimmon (Diospyros kaki L.) Fortified Ice Cream
DEMİRKOL MELİKE,TARAKÇI ZEKAİ (05.10.2017 - 07.10.2017) , Yayın Yeri: Uluslararası Tıbbi, Aromatik ve Boya Bitkileri Sempozyumu ,10.12.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
6 |
Change in Bioactive Properties of Yoghurts Supplemented with Grape Pomace During Storage
DEMİRKOL MELİKE,TARAKÇI ZEKAİ (16.11.2017 - 18.11.2017) , Yayın Yeri: International Advanced Researches Engineering Congress ,10.12.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
7 |
Textural Analyses of Persimmon Fortified Ice Cream Products
DEMİRKOL MELİKE,TARAKÇI ZEKAİ (16.11.2017 - 18.11.2017) , Yayın Yeri: International Advanced Researches Engineering Congress ,10.12.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
8 |
ß-Carotene, Tocopherol, Total Phenolic Content and Radical Scavenging Activity of Persimmon (Diospyros kaki L.) Fruit Growth in Different Regions of Ordu Province in Turkey
DEMİRKOL MELİKE,ATMACA ENES,TARAKÇI ZEKAİ (05.10.2017 - 07.10.2017) , Yayın Yeri: Uluslararası Tıbbi, Aromatik ve Boya Bitkileri Sempozyumu ,10.12.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
9 |
Antimicrobial Activities of Ornithogalum umbellatum L.
DEMİRKOL MELİKE,ÇELİK ÖMER FARUK,TARAKÇI ZEKAİ (05.10.2017 - 07.10.2017) , Yayın Yeri: Uluslararası Tıbbi, Aromatik ve Boya Bitkileri Sempozyumu ,10.12.2017
Uluslararası
Özet bildiri
|
10 |
Effect of Different Drying Methods on the Stability of Bioactive Compounds of Grape Vitis labrusca L Pomace
DEMİRKOL MELİKE,DERVİŞOĞLU MUHAMMET,TARAKÇI ZEKAİ (26.10.2016 - 30.10.2016) , Yayın Yeri: International Turkic World Conference on Chemical Sciences and Technologies ,26.10.2016
Uluslararası
Özet bildiri
|
11 |
Investigation of Some Physicochemical Properties of Different Types Grape Raisins
TARAKÇI ZEKAİ,öztürk yasin,DAĞ BEŞİR,DEMİRKOL MELİKE (21.04.2016 - 23.04.2016) , Yayın Yeri: I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi ,21.04.2016
Uluslararası
Özet bildiri
|
12 |
Melocan Smilax excelsa Bitkisinin Toplam Fenolik Madde Antiradikal Aktivite ve Mineral Madde İçeriğinin Belirlenmesi
TARAKÇI ZEKAİ,DAĞ BEŞİR,DEMİRKOL MELİKE (21.04.2016 - 23.04.2016) , Yayın Yeri: I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi ,21.04.2016
Uluslararası
Özet bildiri
|
13 |
Bitkisel Atıkların Süt Endüstrisinde Fonksiyonel Bileşenler Olarak Değerlendirilmesi
DEMİRKOL MELİKE,DERVİŞOĞLU MUHAMMET,TARAKÇI ZEKAİ (21.04.2015 - 23.04.2015) , Yayın Yeri: İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi ,
Ulusal
Özet bildiri
|
14 |
ERZURUM KERTİ KÜFLÜ PEYNİRİNİN BAZI ÖZELLİKLERİNİNTESPİTİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
TARAKÇI ZEKAİ,SEKBAN HAYRİYE,DEMİRKOL MELİKE,ÇELİK ÖMER FARUK (21.04.2015 - 23.04.2015) , Yayın Yeri: İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi ,
Ulusal
Özet bildiri
|
15 |
Türkiye de Tüketime Sunulan Kuru Üzümlerin 5 Hidroksimetilfurfural Düzeyleri
GÜL OSMAN,ER MEHTAP,MORTAŞ MUSTAFA,DEMİRKOL MELİKE,ATALAR İLYAS,DERVİŞOĞLU MUHAMMET (14.05.2013 - 15.05.2013) , Yayın Yeri: 4. Gıda Güvenliği Kongresi ,
Ulusal
Özet bildiri
|