PROFESÖR ZEKAİ TARAKÇI
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/ (Araştırmacı ID : 21645) - (ORCID : ) ztarakci@odu.edu.tr

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

  • Akademik Görevler
  • 2015-
  • ORDU ÜNİVERSİTESİ

    GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

  • 2010-2015
  • ORDU ÜNİVERSİTESİ

    GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

  • 2004-2010
  • ORDU ÜNİVERSİTESİ

    GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

  • 2002-2004
  • YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

    BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ

  • 1996-2002
  • YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

    GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

  • 1992-1996
  • BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ

    GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ

  • Öğrenim Bilgisi
  • 1993-1997
  • YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
    Otlu peynirin çeşitli özelliklerine lor kullanımı, ambalaj materyali ve olgunlaşma süresinin etkisi
  • 1990-1992
  • ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ) (ORDU ÜNİV. ORTAK)
    Tarhana yapımında peyniraltı suyu ve mısır unu kullanım olanakları üzerinde bir araştırma
  • 1986-1990
  • ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ

2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ