HIZLI ERİŞİM
KAYIT OL
GİRİŞ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal Faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
PROFESÖR ZEKAİ TARAKÇI
ORDU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/
(Araştırmacı ID :
21645
) - (ORCID :
)
ztarakci@odu.edu.tr
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Akademik Görevler
2015-
ORDU ÜNİVERSİTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2010-2015
ORDU ÜNİVERSİTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2004-2010
ORDU ÜNİVERSİTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2002-2004
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ
BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
1996-2002
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
1992-1996
BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ
GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
1993-1997
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Otlu peynirin çeşitli özelliklerine lor kullanımı, ambalaj materyali ve olgunlaşma süresinin etkisi
1990-1992
ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ) (ORDU ÜNİV. ORTAK)
Tarhana yapımında peyniraltı suyu ve mısır unu kullanım olanakları üzerinde bir araştırma
1986-1990
ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
2019 © ORDU ÜNİVERSİTESİ
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
VERİ YÖNETİM SİSTEMİ - Akademik Sayfa
×
T.C Kimlik No
Sicil No
Doğum Tarihi
E-Posta
Kurumsal E-posta hesabınız. (..@odu.edu.tr)
Şifre
Kurumsal E-posta hesabınızın şifresiniz.
Eğer kurumsal E-posta hesabınız yok ise, kurumsal e-posta başvurmak için
tıklayınız.
×